Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges ág Páfrány 16 cm

Kedvezmény
24 %
Eredetileg
460 Ft
Csak ma
349 Ft ÁFA-val
274,80 Ft ÁFA nélkül
1460 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 6., kedd
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 7., szerda
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Föld feletti szár nélküli gyógynövény , gyakran az északi félteke erdeiben nő. Gyakran dísznövényként is termesztik kertekben . A savas , agyagos , nedves, humuszban gazdag talajt kedveli , nem szereti a mészkő altalajokat. 50-100 cm magasra nő. Világos zöld lándzsás levelekből készült , gazdag őrölt rozettával rendelkezik, amely hím páfrányra hasonlít. A hím páfránytól eltérően a nőstény páfrány levelei bonyolultabb vágásúak: 2-3 -szor tollasak és 20-40 rugót képeznek (azaz párok a fő levélszáron). Hasonló a hegyvidéki erdőkben növő alpesi páfrány (Athyrium distendifolium).

Esemény

A páfrány Dél -Amerika trópusi régióiból származik. Feltűnő megjelenésű, zöld legyező alakú elágazó levelekkel rendelkezik, és akár egy méter magasra is megnő. Szlovákiában gyakori erdei faj. A páfrány árnyékos erdőkben nő az alföldtől az alpesi szakaszig. Alacsonyabb helyzetben a gyertyános tölgyeket, a középső bükköket a talajvízzel nagyobb mélységben és a jelentős vízkapacitással rendelkező talajt részesíti előnyben. A növénynek több hasonló faja van.

Paraméterek

Mesterséges páfrányágunk 16 cm magas. Egy műanyag zöld szárral rendelkezik. Ez a mesterséges páfrányág elevenen néz ki. A lap anyaga PU anyagból készül. Virágcserép nélkül kapható, de megrendelheti honlapunkon. A növény hornyoló tüskét tartalmaz, amely könnyen beépíthető bármilyen elrendezésbe vagy díszítésbe.

Elhelyezkedés

Ez a mesterséges páfrányág a belső térre készült . Elhelyezheti őket a lépcsőn , a folyosókon , az ablakoktól távolabbi különböző polcokon. A fiókos szekrényen vagy a konyhai egység felső polcán, ahol ha több darabot használ, szépen betölti a belső teret zölddel.

Kombinációk

Hozz egy kis zöldet és egy kis kényelmet a belső terekbe ezzel a mesterséges, élőnek tűnő növénysel. A páfrányág kínálatunkból több növénnyel kombinálható. A hornyolt tüskének köszönhetően különféle elrendezésekbe vagy dekorációkba kombinálható. Alapvetően minden zöld növény a kínálatunkból megfelel. Ez egy nagyon sokoldalú növény, amely bármilyen dekorációban használható.


Paraméterek

Termékkód 20170
Magasság 16 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szélesség 11 cm
Törzs / szár hossza 9 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ág hossza 5 cm
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe zöld
Ág színe zöld
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!