Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növény Szilva 45 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
3 929 Ft
Csak ma
2 349 Ft ÁFA-val
1 849,61 Ft ÁFA nélkül
600 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani június 17., hétfő
2 999,00 Ft
Átvételi pontok június 18., kedd
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Valószínűleg a Livka sloe és az S Livka čerešňoplodnej keresztezték , de a legújabb bizonyítékok szerint a citogenetika határozza meg az egyetlen vad populációt, amelyből saját termesztésű Slivka fejlődhet ki. Ez a legelterjedtebb szilvafajta Európában. A szilva gyümölcsei leggyakrabban kék-kék-ibolya színűek (a fajták színe változatosabb), és bőrből, zöldes húsból és csontból állnak. Konzerváláshoz, lekvár vagy szesz előállításához használják. A szárított gyümölcsök nagyon népszerűek. Az alfajok könnyen metszik egymást, több átmeneti formát hoznak létre. Édességük és éles ízük változhat, a színek a kék lila és a piros, narancssárga, sárga vagy világos zöld között változhatnak.

Esemény

Hazánkban a szilva első történelmi feljegyzései a 15. századból származnak. Mivel ez a faj nagyon könnyen alkalmazkodott a körülményeinkhez, igénytelen volt, könnyen szaporodott a kertekben és a szabadföldön, gyorsan népszerű gyümölcs lett. A szilva, főleg Kopanicében, szó szerint önmagában terjed, a gyökerek fiatal hajtásaival.

Paraméterek

Szilva mesterséges növényünk 45 cm magas. Egy műanyag szárral rendelkezik, amelyen 8 ág van. Reális kinézetű levelek kezdődnek ezeken az ágakon, kontrasztos világos erekkel, amelyek természetes zöld színű műanyagból készülnek. Érintésre elevennek tűnnek. A lapok száma 120 darab. Ez a növény edény nélkül érkezik. A mesterséges szilva növény azonban hornyoló tüskét tartalmaz, amely könnyen beépíthető bármilyen elrendezésbe vagy díszítésbe.

Elhelyezkedés

Ezt a mesterséges növényt beltérre tervezték. Hozz egy kis zöldet a belső terekbe ezzel a mesterséges szilvával, amely elevennek tűnik. A szilva tökéletes módja annak, hogy zölden élénkítse otthona vagy irodája belsejét. Nagyon jelentős kiegészítője minden helyiségnek, amelyet kellemes kényelem tölt be.

Kombinációk

A szilva nagyon népszerű és nagyon szép növény. Ő maga is tökéletesen kiemelkedik a térben, de alapvetően minden "mindig zöld" növényre alkalmas, de virágzó is. Lehetőség van egy dekoratív virágcserép kombinálására is, amelyet weboldalunkon is választhat. Egy ilyen kombinációval feltétlenül bújj össze, és tegye kellemesebbé otthonát vagy munkahelyi környezetét.

Paraméterek

Termékkód 20182
Magasság 45 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágmagasság 15 cm
Ágak száma 8 ks
Elágazó anyag műanyag
Levélmagasság 8 cm
Levél szélessége 3.5 cm
Lapok száma 120 ks
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe zöld
UV védelem nem
A tüske hossza 10 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!