Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növény Dífenbachia fehér 50 cm

Kedvezmény
22 %
Eredetileg
4 459 Ft
Csak ma
3 469 Ft ÁFA-val
2 731,50 Ft ÁFA nélkül
600 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 1., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 4., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Difenbachia nagyon vonzó növény. Ebbe a nemzetségbe körülbelül húsz faj tartozik. Az Araceae családba tartoznak . A Dífenbachia széles, egyértelműen elhatárolt levelekkel rendelkezik, amelyek jellegzetes, fajonként eltérő mintázatúak. Egészen a közelmúltig csak a gyűjtők trópusi üvegházaiban termeszthették őket, de kis tudással és gondossággal a ma kapható fajtákat egy lakásban is lehet termeszteni. A Dífenbachia -ból származó lé nagyon mérgező, ezért a növény kezelése után kezet kell mosni. A difenbachia természetesen elveszíti alsó leveleit a növekedés során. A csomagtartó nagyon magas és nehezen kezelhető.

Esemény

Dífenbachie ad otthont a dél -amerikai esőerdőknek. Azokban teljes szépségre és méretre nő. A szép, sárga textúrájú nagy leveleknek köszönhetően kezdte elérni a dél -amerikai háztartások esőerdőit, ahonnan azonnal elterjedt a bolygó más részeire. Mivel nagyon alkalmazkodó, még helyi körülmények között is gond nélkül virágzik.

Paraméterek

A Difenbachia fehér mesterséges ága 50 cm magas. Szára kiváló minőségű műanyagból készült. Ezen a száron 8 kisebb ág található, amelyek ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szár. Az ág 18 műanyag levelet is tartalmaz, amelyek életre kelnek, és segítenek az egész ág reális hatásának kiteljesítésében. A Dífenbachia levelei valóban gyönyörű színűek. Szélein a levelek sötétzöldek, a középpont felé természetesen világoszöldek, középen pedig krémesek. A szár segítségével könnyedén elhelyezheti ezt az ágat az Ön által választott virágcserépben, mivel ezt a terméket belső bélés vagy dekoratív virágcserép nélkül szállítjuk.

Elhelyezkedés

Ez a Difenbachia beltéri használatra készült, mivel nem ellenáll az UV -sugárzásnak, ezért nem teheti ki közvetlen napfénynek. Méretének köszönhetően nagyon szépen elhelyezhető éjjeliszekrényen , polcon vagy akár íróasztalon . Egyik legnagyobb előnye a valósághű megjelenés, köszönhetően a természetes színek gyönyörű árnyékolásának a leveleken. Ezért könnyen elhelyezheti élő növények között. Természetes szépségével élénkíti és kellemes közérzettel tölti be a teret.

Kombinációk

A Difenbachie mesterséges növényünk valósághű megjelenésével és gyönyörű levélrajzával feldobja a környezetet. De nem kell egyedül lennie, és kiegészítheti a Difenbachia faj más növényeivel, páfrányokkal vagy különféle pozsgás növényekkel. Ez egy igazán gyönyörű dekorációt hoz létre, amelyet bárhol elhelyezhet. A Dífenbachia mesterséges növényt azonban elhelyezheti egy szép virágcserépben is, amely tökéletesen illik a belső térhez. Javasolhatunk egy virágcserepet, például a Beton tál szürke vagy a Rocka virágcserepet. Ezt a cserépbe ültetést díszítő kövekkel vagy dekoratív forgácsokkal is különlegessé teheti, amit természetesen kínálatunkban is megtalál.

Paraméterek

Termékkód 20246
Magasság 50 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágmagasság 15 cm
Ágak száma 9 ks
Elágazó anyag műanyag
Levélmagasság 19 cm
Levél szélessége 11 cm
Lapok száma 18 ks
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe zöld, fehér
A tüske hossza 8 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!