Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Agave mesterséges növény 25 cm

Kedvezmény
22 %
Eredetileg
4 329 Ft
Csak ma
3 379 Ft ÁFA-val
2 660,63 Ft ÁFA nélkül
194 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 1., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 4., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Az agave a spárgafélék (Asparagaceae) családjába tartozó, zamatos növények nagy nemzetségébe tartozik, régebben egy külön agave családba tartozott. Az agave nagyon népszerű fagyálló szobanövény vagy kültéri növény. Az agave növény nagy, rozsdás, merész levelekkel, tövises éllel.

A növénynek kicsi, robusztus törzse van, amelyet nehéz felismerni a levelek alatt, és a levelek úgy néznek ki, mintha közvetlenül a gyökerekből nőttek volna ki. A növény lassan nő, életében csak egyszer virágzik, majd elpusztul. A rózsa közepéből magas virágszár nő, és a gyümölcs magvakkal való érése után a növény elpusztul. Előtte azonban az anyanövényből fiatal utódok nőnek ki. Több mint 250 fajta Agave létezik, amelyek különböző felhasználási célokat szolgálnak. Az agave termesztését szálak előállítására használják. Néhány fajtát természetes, de egészségtelen édesítőszer készítésére használnak. Növelje az agavét ott, ahol napos és meleg van. Az agave sivatagi növény, ezért szó szerint vágyik a napra. Ellenáll a szobahőmérsékletnek és a száraz levegőnek. Otthon vagy a kertben termesztheti.

Esemény

A legtöbb faj Mexikóból származik, de megtalálhatjuk őket az Egyesült Államokban, Közép- és Dél -Amerika más országaiban is. Ez a pozsgás növény Amerikából érkezett hozzánk, ahol északon és délen egyaránt előfordul. Az Agave -nak számos formája van, és rajtad áll, hogy melyik Agave fajtát választod. Az Agave egyedülálló tulajdonsága, hogy a növények akár 70 cm -re is megnőhetnek, élettartamuk 10 és 60 év között van (fajtától függően), és ellenállnak a 30 fokos fagynak.

Paraméterek

Mesterséges Agave növényünk 25 cm magas. Egy zöld műszárat tartalmaz, amelyen gyönyörű természetes zöld színű, PU anyagból készült levelek tüskékkel. Az üzem hornyolt tüskével van felszerelve, ennek köszönhetően könnyen elhelyezhető dekoratív virágcserépben.

Elhelyezkedés

Az agave csak beltérben használható , mivel nem UV -védelemmel ellátott anyagból készült, és közvetlen napfényben elveszítheti színét. De cserébe boldog lesz a belső térben, bárhová is helyezi el. Gyönyörű zöld színével megvilágítja az otthon vagy az iroda minden helyiségét. Ez a növény az egyik legnépszerűbb növény a tér kiegészítésére. Alacsony magasságú, és ennek köszönhetően jó asztalra, komódra, polcra helyezni - röviden, mindenhol, ahol nincs elég fény, és ahol nem lehet rendszeresen gondoskodni egy élő növényről.

Kombinációk

Hozz egy kis zöldet a belső terekbe ezzel a mesterséges növénysel, amely elevennek tűnik. Egyénként önmagában nagyon jól kiemelkedik. Javasoljuk, hogy az agave -t egy dobozos edénybe helyezze a gazdag kínálatunkból származó kaktuszok vagy pozsgás növények változatával, hogy érdekes elrendezést hozzon létre.

Lehetőség van egy dekoratív virágcserép kombinálására is, amelyet weboldalunkon választhat.


Paraméterek

Termékkód 20158
Magasság 25 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levél szélessége 4.5 cm
Levél hossza 15 cm
Lapanyag műanyag
Levél színe zöld
UV védelem nem
A tüske hossza 10 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!