Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növény Páfrány 32 cm

Kedvezmény
22 %
Eredetileg
4 029 Ft
Csak ma
3 129 Ft ÁFA-val
2 463,78 Ft ÁFA nélkül
1020 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 1., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 4., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Erdeinkben a közönséges páfrány eléri az 1 méter magasságot. Az egy- vagy kettős tollas levelek tölcsér alakú rózsacsomót képeznek. Rövid kúszó rozsdás szőrös föld alatt nőnek ki. A fiatal tavaszi leveleket szorosan spirálba gördítik, amely fokozatosan fejlődik, és lándzsás körvonalú, hosszúkás pengévé egyenesedik ki. A gazdagon elágazó erejű levelek szerkezete hasonló a magnövények leveleihez. A páfrány nem rendelkezik speciális asszimilációval és spórákkal. A kötényekkel borított spórák halomban koncentrálódnak a levelek alsó oldalán. A víz kiszárításával a spórák burkolata elszakad és megtisztítja az utat a spórákon keresztül. A spórákat a szél hordja. Megfelelő helyen csírázik és egy egyszerű szív alakú kankalint nevel, amely a reproduktív szerveket hordozza. A petesejt megtermékenyítése után fiatal páfrány képződik. A hím páfrány szinte az egész világon nő, és egyes helyeken egészen az alpesi övezetig terjed. Valahol a föld alatt gyűjtik és használják a bélparaziták ellen. Veszélyes gyógyszer azonban, mert az egész növény, de különösen az altalaj mérgező.

Esemény

A páfrányok a világ legrégebbi növényei közé tartoznak. A kövületek maradványai 420 millió évvel ezelőttre nyúlnak vissza. Sokáig még a legelterjedtebb növények is voltak a föld felszínén. Hihetetlenül hangzik, de több mint 10.000 különböző páfrányfaj létezik. Ott nőnek, ahol legalább esik az eső. Természetesen nem csak a vadonban fordulnak elő sivatagokban és állandó hóborítású helyeken. A szobanövényként termesztett páfrányok a világ trópusi és szubtrópusi régióiból származnak. Éppen ezért nem túl egyszerű termeszteni őket közönséges szlovák lakásokban. De nem teljesen lehetetlen, és ezért van sok támogatójuk.

Paraméterek

Mesterséges páfrányunk 32 cm magas és 30 cm széles . Egy szára van, amely műanyagból készült, és 18 levele, amelyek megkülönböztethetetlenek az éléstől. A nem gyúlékony anyagnak köszönhetően beltérre is alkalmas. Az UV -védelem változatlan megjelenést és színt garantál, így a mesterséges páfrányt a szabadban is használhatja. Virágcserép nélkül érkezik. Azonban hornyolt tüskével rendelkezik , ami nagyban leegyszerűsíti elrendezését vagy díszítését.

Elhelyezkedés

Mesterséges páfrányunk kiváló választás az Ön lakásába vagy irodájába, igazán jó minőségben. A mesterséges növénynek számos előnye van, és a miénk még mindig élőnek tűnik. Elhelyezheti olyan helyekre, ahol az élő növények nem maradnának fenn. Mesterséges páfrányunknak köszönhetően egy darab zöldet hozhat a sötét sarkokba vagy az uszodák és fürdőszobák nagyon párás környezetébe. A mesterséges növényeket nem kell öntözni, átültetni vagy valaha termeszteni, így a helye, ahol szeretné, soha nem lesz primitív, feszes, rendszeres alakítás nélkül is megőrzi szép megjelenését. Páfrányunk valóban szinte semmilyen törődést nem igényel, kivéve, hogy itt -ott eltávolítja a port.

Szép díszítő kiegészítő a belső térben, de a külsőben is, például teraszon, erkélyen vagy pavilonban.

Kombinációk

A mesterséges páfrány a zöldek királynője. Egyszerűsége és egyben nagyszerűsége, kombinálva például Cypruštekkel vagy Eukaliptussal, egy ilyen népszerű zöld oázist hoz létre. A páfrány nagyon szépen kiemelkedik egy strukturált virágcserépben, konkrét megjelenéssel. Az összes említett terméket megtalálja weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20101
Magasság 32 cm
Meghatározás belső, külső
Virágcserép nem tartalmazza
Szélesség 30 cm
Törzs / szár hossza 7 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ág hossza 23 cm
Levél szélessége 9 cm
Levél hossza 25 cm
Lapok száma 18 ks
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe zöld
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!