Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Japán borostyán mesterséges növény 45 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
3 789 Ft
Csak ma
2 269 Ft ÁFA-val
1 786,61 Ft ÁFA nélkül
600 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani május 30., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok május 31., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Az Euonymus japonicus a Celastraceae családba tartozó virágos növényfaj, Japánban, Koreában és Kínában őshonos. Mindig zöld cserje vagy 2-8 m magasra növő kicsi fa, ellentétes, 3-7 cm hosszú ovális levelekkel, finoman fogazott szélekkel. A virágok nem feltűnőek, zöldesfehérek, átmérőjük 5 mm.

Esemény

Eredetileg Japánból, Koreából és Kínából. Szeretik az áteresztő, tápláló és meglehetősen nedves talajt a szélcsendes helyeken. Gyökeresedés után jól tolerálják a szárazságot. Az eredetileg Japánból származó magasabb szemüveg ideális az enyhébb és melegebb pozíciókhoz. A Kínából származó alacsonyabb fajok és fajták valamivel ellenállóbbak. Ellenállnak a -30 ° C -os hőmérséklet -csökkenésnek, és értékelik az enyhén savas aljzatokat.

Paraméterek

A japán borostyán mesterséges növény zöld műanyag száron, 45 cm magas . 8 ágból áll, amelyeken sötétzöld levelek vannak, amelyek fehér színűek. A levelek műanyagból készültek, de tapintásra elevennek tűnnek. Számuk 120 db. A virágcserép nem része a csomagnak. A borostyán barázdált tüskével van kiképezve , ennek köszönhetően könnyedén elhelyezheti a növényt az Ön által választott virágcserépben, vagy más elrendezésben.

Elhelyezkedés

Japán mesterséges borostyánk mesterséges növényünk bármely belső tér helyiségéhez alkalmas. Vonzó megjelenése kellemes a szemnek az irodában, éttermekben vagy kávézókban. Virágállványon vagy ablakpárkányon kiemelkedik . Egy szépen megválasztott virágcserép igazán bájos megjelenést kölcsönöz ennek a növénynek.

Kombinációk

Ha úgy dönt, hogy több mesterséges növényből álló kompozíciót készít, javasoljuk, hogy válasszon olyan mesterséges növények kombinációját, amelyek mélyebb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például a piros Anthurium, a rózsaszín hortenzia, a piros vagy a Fiton, amelyek megtalálhatók a kínálatunkban. Akár egy klasszikus virágcserepet, akár egy dobozt választ, bármilyen választás bizonyítja ezt a növényt.

Paraméterek

Termékkód 20198
Magasság 45 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Ágak száma 8 ks
Elágazó anyag műanyag
Levélmagasság 7 cm
Levél szélessége 3.5 cm
Lapok száma 120 ks
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe zöld
A tüske hossza 9 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!