Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növény Fitonia piros 45 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
3 789 Ft
Csak ma
2 269 Ft ÁFA-val
1 786,61 Ft ÁFA nélkül
600 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani június 17., hétfő
2 999,00 Ft
Átvételi pontok június 18., kedd
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Fitonia alacsonyan kúszó növény. 15 cm magasra nő, és akár 30 centiméteresre is megnőhet. Törékeny, ovális levelei vannak, a levél teljes felületén kifejezett kontrasztos erezettel. A természetes környezetben a phytonium alacsony aljnövényzetként nő, amely árnyékban jól virágzik. A Fitonies nagyon vonzó, kompakt növekedésű szobák. Nyáron virágzik. A növény halvány sárga-zöld virágokból is áll, amelyek tüskében vannak elrendezve, amelyeket sok esetben eltávolítanak, hogy ne gátolják a növekedést. A Fitoniát elsősorban dekoratív levelekre termesztik. Minden levél önmagában dísz, senki sem veszi észre a feltűnőbb virágzást, amikor a fitoniumot nézi.

Esemény

Mindig zöld, függőleges vagy kúszó évelők, amelyek Dél -Amerika északnyugati és nyugati részéből származnak (különösen Peruból). Fittonia - kétszikű növények nemzetsége, az acanthus család. Népszerű növények, de nem a legegyszerűbb termeszteni őket, mert hőt és magas páratartalmat igényelnek. A termelők a szükséges gondozás miatt igényes növénynek tartják.

Paraméterek

A Fitonia 45 cm magas. 8 darab zöld műanyag szára van. A szár anyaga zöld műanyag. A levelek műanyag tapintásúak, hogy elevennek tűnjenek. Gyönyörű zöld színük van, vastag vörös erezettel, ami a növény egyediségét adja. Ez a növény edény nélkül érkezik. A Fitónia hornyolt tüskével rendelkezik , amellyel gyönyörű elrendezéseket hozhat létre a Fitóniával.

Elhelyezkedés

Mesterséges növényünk nagyon reális megjelenésű, és minden belső teret kellemesebbé tesz. Ablakra, dohányzóasztalra vagy íróasztalra helyezheti, hogy otthonos legyen az irodája. Keltsen kellemes hangulatot az irodában, étteremben , relaxációs szobában vagy bármely más helyen ezzel a mesterséges növénysel. Nagyon jól kiemelkedik a recepción vagy az irodai fiókos konténereken. A Fitonia nem igényel nappali fényt vagy speciális világítást, így a szoba bármely sarkába helyezheti. A növény nem fakul és nem változtatja meg a színét. Egyszerű és megfizethető megoldás a szoba tökéletes megvilágításához.

Kombinációk

Javasoljuk a fitonia kombinálását különféle mesterséges növényekkel kínálatunkból. Parožnatkával és Papradával együtt gyönyörű zöld kompozíciót hoznak létre. Ha azonban eredeti helyét keresi a Fitonia számára, ne habozzon elérni függő dekoratív virágcserepeinket . Az összes említett terméket megtalálja weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20178
Magasság 45 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szélesség 22 cm
Ágmagasság 26 cm
Ágak száma 8 ks
Elágazó anyag műanyag
Levélmagasság 10 cm
Levél szélessége 7 cm
Lapok száma 70 ks
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe zöld, piros
A tüske hossza 9 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!