Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növény Calladium kétszínű 50 cm

Kedvezmény
22 %
Eredetileg
4 429 Ft
Csak ma
3 459 Ft ÁFA-val
2 723,62 Ft ÁFA nélkül
600 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani október 4., szerda
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta október 5., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Caladium az Araceae család virágzó növénye. Általános néven elefántfül, Jézus szíve vagy angyalszárnyakról ismert. A Caladium faj hét fajt tartalmaz. Az erdők nyílt területein és a folyópartokon nőnek. A vadon élő növények 40-90 cm magasra nőnek, a levelek általában 15-45 cm hosszúak. A Calladium tökéletes a modern, világos, minimalista belső terekhez. Ennek a távoli Brazíliában őshonos trópusi növénynek a levelei nagyon vékonyak, egy papírlapra emlékeztetnek. Fajtáktól függően rózsaszín vagy piros színűek lehetnek, lehetnek fehér, zöld és sokszínűek is. Általában erős vaszkuláris kötegeik vannak, ami nem szokványossá és érdekessé teszi őket. A virág zöldes és nagyon nem feltűnő. A növény szépsége tehát elsősorban a levelekben rejlik.

Esemény

A kalladium trópusi növény, amely Dél- és Közép -Amerikából származik, de Indiában is háziasodott, még Afrika egyes részein és különböző trópusi szigeteken is, Európában a 18. század vége óta termesztik. Számos fajt dísznövényként termesztenek nagy nyíl alakú leveleik miatt, amelyeket fehér, rózsaszín és piros színű különböző minták jelölnek.

Paraméterek

Calladiumunk 50 cm magas. Egy zöld műszára van, amelyen 8 ág van. Ezeken az ágakon 18 zöld-fehér realisztikus megjelenésű levél kezdődik, gyönyörű mintával és szépen kimondott erezettel. Bár műanyagból készültek, tapintásra elevennek tűnnek. Virágcserép nélkül érkezik . A növény azonban hornyolt tüskét tartalmaz, amellyel könnyen elhelyezheti bárhová a fantáziája szerint.

Elhelyezkedés

A kalladium beltéri növény. Reális megjelenésével Calladiumunk kellemesen felpezsdíti otthonát vagy bármely más környezetet, amelyben úgy dönt, hogy elhelyezi a Calladiumot. Nem kell attól tartania, hogy egy másik növény vagy virág mellé helyezi. A hornyolt szárnak köszönhetően könnyen rögzíthető dekoratív virágcserépbe, mivel ezt a növényt belső bélés vagy dekoratív virágcserép nélkül szállítjuk.

Kombinációk

Bár nem tűnik olyan Kaládiumnak, nagyon szépen kiegészíti a Krotónovcami -t, a szörnyet vagy a Difenbachiami -t. De biztosan nem hoz rossz döntést, ha ezt a Calladiumot olyan virágokkal kombinálja, mint az Orchidea . Weboldalunkon virágcserepek széles választékát is megtalálja. Szeretnénk egy fehér virágcserepet ajánlani Kladinak, de biztosan nem fog hibázni, ha konkrét motívumú virágcserepet választ, vagy akár többszínűt is. Kínálatunkban dekoratív forgácsokat vagy köveket is választhat, és ezek segítségével szépen díszítheti elrendezését.

Paraméterek

Termékkód 20247
Magasság 50 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Törzs / szár hossza 7 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágak száma 9 ks
Elágazó anyag műanyag
Levél szélessége 12 cm
Levél hossza 15 cm
Lapok száma 18 ks
Lapanyag műanyag
Levél színe zöld, fehér

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!