Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növény Philodendron Cordatum 45 cm

Kedvezmény
22 %
Eredetileg
3 869 Ft
Csak ma
2 999 Ft ÁFA-val
2 361,42 Ft ÁFA nélkül
600 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 1., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 4., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Ezt a növényt leginkább a levelei jellemzik, amelyek szív alakúak, mélyzöld színűek. Más Philodendronokhoz képest kisebb méretű, ami lehetővé teszi, hogy gond nélkül cserépben nevelje. Sok levele van, ezért sokan úgy döntenek, hogy hagyják, hogy lógjanak a mennyezetről. Bár fejletlen gyökerű növénynek számít, igaz, hogy nagyon gyorsan nő, amíg szőlőnek nem tekintik.

Nem sokan tudják, hogy a Philodendron cordatum mérgező növény . A boltokban beltéri növényként értékesítik, de az igazság az, hogy ez egy olyan faj, amely hatással lehet az emberek, de az állatok egészségére is, ha fogyasztják őket. Ennek a növénynek különleges helye van a kertészek szívében. Valószínűleg azért, mert sötét helyeken is nő, és tökéletesen tisztítja a levegőt .

Esemény

Ez a növény Brazíliában és Peruban őshonos. Kizárólag trópusi Amerikában elterjedt. A terület Észak -Mexikótól Közép -Amerikán át Paraguayig és Argentína északi részéig terjed, és magában foglalja a Karib -szigeteket. Bár egzotikus növény, az igazság az, hogy nagyon jól alkalmazkodik más éghajlatokhoz és környezetekhez. Rugalmassága segíti a növényt abban, hogy elegendő idő alatt megváltoztassa igényeit ehhez az alkalmazkodáshoz.

Nyilvánvaló, hogy a tél nem nagyon illik hozzá, ezért Spanyolország északi részén ajánlott, hogy zárt térben legyen, de a déli esetében megfontolhatja a helyét beltéren és kültéren is, mivel nagyon jól alkalmazkodik mindkét helyhez .

Paraméterek

A Philodendron mesterséges növényünk műanyag szárú és 45 cm magas . Az ágak száma 8 db. A levelek gyönyörű természetes zöld színűek, 70 darabból állnak. Anyaga műanyag, de tapintásra elevennek tűnnek. Ez a növény edény nélkül érkezik. A virág hornyolt tüskét tartalmaz, melynek köszönhetően könnyedén elrendezheti bármilyen elrendezésben vagy dekoratív virágcserépben. Webáruházunkban dekoratív virágcserepek széles választékát kínáljuk Önnek.

Elhelyezkedés

A Philodendron mesterséges növényt beltéri használatra szánják. Vásárolja meg otthonát ezt a gyönyörű virágot, és díszítse otthonát. Ez egy nem feltűnő, de nagyon szép növény, amely jelenlétével feldobja otthonát. Üvegterráriumban vagy dekoratív virágcserépben, zúzott gránittal kombinálva a Philodendron jó közérzetet áraszt otthonában. Elfér a nappaliban , az éjjeliszekrényen lévő hálószobában , a folyosón - röviden, mindenütt, ahol a napsugárzás nem bámulhat. Nem kell öntözni, és akkor is gyönyörű lesz.

Kombináció

Javasoljuk, hogy kombinálja a filodendront a Lirovitolist fügevel, a Monsterrel . Ezekkel a növényekkel kombinálva zöld béke oázist hozhat létre. Ezeknek a lombhullató növényeknek a kialakításában való elhelyezését a belső tér kiegészítésére használják, mivel valóban szokatlan hangulatot teremthetnek a helyiségben. A szobanövények csodákat tehetnek otthonában, új életet lehelhetnek a szobába, és friss színt kölcsönözhetnek a térnek.

Paraméterek

Termékkód 20200
Magasság 45 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szélesség 30 cm
Ág hossza 12.5 cm
Ágak száma 8 ks
Elágazó anyag műanyag
Levél szélessége 7 cm
Levél hossza 12 cm
Lapok száma 70 ks
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe zöld
A tüske hossza 10 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!