Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Kalatea mesterséges növény 50 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
4 409 Ft
Csak ma
2 639 Ft ÁFA-val
2 077,95 Ft ÁFA nélkül
600 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani június 17., hétfő
2 999,00 Ft
Átvételi pontok június 18., kedd
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Kalatea a virágos növények nemzetsége a Marantaceae családba. Általában Kalateának vagy imanövénynek nevezik őket. Gyönyörű, legyező alakú felálló levelei vannak, finoman színezve, a zöld különböző árnyalataiban. A levelek alakja lehet kerek vagy hosszanti. A levelek feltűnően szép rajzának köszönhetően a Kalatea szokatlan szobanövény. Sötétedéskor ennek a növénynek a leveleinek széle befelé görbül. Maximum 1 méter magasra nő. A növény nedvességkedvelő és termofil. A termesztési hőmérséklet 20-22 ° C körül van. Télen 15 ° C -ra csökken. Árnyékos helyet igényel. Több fény télen. A Kalateának elegendő nedvességre és nedvességre van szüksége.

Esemény

A Kalatea egy örökzöld trópusi évelő növény, amely az esőerdőkben honos, főleg Brazíliából. Körülbelül 150 fajta létezik, amelyeket népszerűen termesztenek a háztartásokban, elsősorban a vonzó levelek miatt. Ezek a növények azonban nem mindig csak a háztartások díszei és a termesztők büszkeségei voltak. Sokkal prózaibbak azok az okok, amelyek miatt néhányuk évek óta népszerű. Főleg a dél -amerikai indiánok használták őket. Az indiánok kosarat szőnek a Calathea nemzetség egyes növényeinek leveleiből, ami szintén e nemzetség nevének eredetével függ össze. Görögül a kalathos kosarat jelent. Csak a múlt század végén váltak ismertté. Először az üvegházakba, majd a háztartásokba.

Paraméterek

A Kalatea mesterséges növényünk 50 cm magas . 9 zöld műanyag szárral rendelkezik, amelyek egyetlen hornyoló tüskévé egyesülnek, hogy megkönnyítsék a különféle elrendezések és dekorációk használatát. 18 természetes zöld foltot tartalmaz, foltos rajzzal, kiváló minőségű műanyagból, amelyek életre kelnek. A Kalatea növényt virágcserep nélkül szállítjuk.

Elhelyezkedés

A mesterséges Kalateát a belső térbe tervezték. Ideális kiegészítője otthonának , irodájának vagy akár műtétjének . A Kalatea tökéletesen alkalmas egy normál lakásba, és ugyanakkor mindenhol, ahol nem lehet élő növényeket termeszteni. Alacsony magassága miatt alkalmas látható helyre, például asztalra , komódra , vagy akár fürdőszobába vagy WC -be helyezni.

Kombinációk

Hozz egy kis zöldet a belső terekbe ezzel a mesterséges növénysel, amely elevennek tűnik. Kínálatunkból a Kalatea több növénysel kombinálható. Érdekes azonban a hagymák és a borostyán kombinációja. A hornyolt tüskének köszönhetően különféle elrendezésekbe vagy dekorációkba kombinálható.

Különféle dekoratív virágcserepeket is kínálunk különböző színekben. A képzeletükre bízjuk a helyüket, valamint a választást.

Paraméterek

Termékkód 20253
Magasság 42 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágmagasság 15 cm
Ágak száma 9 ks
Elágazó anyag műanyag
Levélmagasság 15 cm
Levél szélessége 10 cm
Lapok száma 18 ks
Lapanyag műanyag
Levél színe zöld
UV védelem nem
A tüske hossza 8 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!