Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges japán Fatsia 50 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
4 409 Ft
Csak ma
2 639 Ft ÁFA-val
2 077,95 Ft ÁFA nélkül
600 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani április 17., szerda
2 999,00 Ft
Átvételi pontok április 18., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Ez egy nagyon dekoratív növény, amellyel az otthon kétségkívül élettel telibb lesz.

Az Aralia, amelynek tudományos neve Fatsia japonica, mindig zöld cserje növény. Nagy, 30-50 centiméteres levelek jellemzik, pókhálós és erős, élénkzöld színű.

A virágok fehér vagy krémszínűek, köldök alakú virágzatba csoportosítva, hermafroditák. A gyümölcsök gömb alakú kövek, az érés után fényes fekete színűek, enyhén összenyomott magokat tartalmaznak. Ez egy olyan növény, amely más növények védelme alatt él, így a nap soha nem fogja közvetlenül elérni.

Esemény

Fatsia Délkelet -Ázsia szülötte. Ez a növény a természetben eléri az 5 méter magasságot, Japánban, Koreában, Tajvanon és Új -Zélandon elterjedt. Jól tűri a jelentős napi különbségeket.

A növényt szubtrópusi éghajlatú régiók tereprendezéséhez használják. Oroszországban a Fatsia -t nyílt terepen, a Kaukázus Fekete -tenger partvidékén és a Krímben termesztik.

Japánban hagyomány a Fatsiu ültetése északról érkező otthonok közelében. Úgy tartják, hogy a növény megvédi a lakás lakóit az északi gonosz szellemektől.

Paraméterek

A mesterséges Fatsia japánunk 50 cm magas. 9 zöld műanyag szárral rendelkezik, amelyeken 18 gyönyörű zöld műanyag levél található, amelyek tapintásra elevennek tűnnek. Ez egy belső növény, amely hornyolt tüskét tartalmaz, ennek köszönhetően a növény könnyen beépíthető különféle ikebanákba, elrendezésekbe vagy dekoratív virágcserepekbe.

Elhelyezkedés

Ez a gyönyörű, látszólag valódi Fatsia japán szépíteni fogja otthonát , irodáját , nappaliját vagy folyosóját , ez a gyöngyszem bármilyen belső térben elfér. Alkalmas még olyan rendkívül igényes belső terekben is, mint a fényhiány, dohányzóhelyek, nehezen elérhető helyek.

Kombinációk

A Fatsia Japanese kiváló minőségű növény, amely minden szobát megvilágít. A Strelicia -val vagy a Krotón -nal kombinálva otthonos vagy munkahelyi környezetet alakíthat ki. Nagyon jól illik hozzá egy strukturált dekoratív virágcserép, amelynek felületét fehér kaviccsal díszítheti. Az összes említett terméket megtalálja weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20245
Magasság 50 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágmagasság 15 cm
Ágak száma 9 ks
Elágazó anyag műanyag
Levélmagasság 15 cm
Levél szélessége 15 cm
Lapok száma 18 ks
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe zöld
UV védelem nem
A tüske hossza 7 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!