Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növény Taro Araceae 45 cm

Kedvezmény
22 %
Eredetileg
3 869 Ft
Csak ma
2 999 Ft ÁFA-val
2 361,42 Ft ÁFA nélkül
600 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani február 7., kedd
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta február 8., szerda
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Az Araceae egyszikű virágzó növények családja. Hazánkban allokációnak is nevezik. A Taro trópusi növény, amelyet elsősorban ehető gumói miatt termesztenek. Az Araceae család több növényének legelterjedtebb faja, amelyeket zöldségként használnak fel gumók , levelek és szárak előállításához . A Taro gumók az afrikai, óceáni és dél -ázsiai kultúrák alapélelmiszerei, és úgy vélik, hogy a Taro volt az egyik első termesztett növény.

Különféle formájú és méretű növény. A levelek mérete akár 40 × 24,8 cm is lehet, és tojásdad-szív alakúak, különböző vénákkal.

Szobanövényként való termesztésre alkalmas. Az allokáció dekoratív, örökzöld növény, nagy szárú, nagy nyíl alakú levelekkel. A kétoldali nagy erek nagy dekorativitást kölcsönöznek a leveleknek. A Taro egy nagy növény, nagy gyökerekkel. A szár néha eléri a 2 métert, a szárak 1 méter hosszúak. Az allokáció termofil növény.

Esemény

Úgy gondolják, hogy Taro Dél -Indiában és Délkelet -Ázsiában őshonos, de széles körben honosított. Úgy gondolják, hogy az Indomalaya régióból származik, esetleg Kelet -Indiából, Nepálból és Bangladesből. Termesztésével keleten Délkelet -Ázsiába, Kelet -Ázsiában és a Csendes -óceáni -szigeteken nyugatra Egyiptomba és a Földközi -tenger keleti részén terjedt el, majd onnan délre és nyugatra Kelet -Afrikába és Nyugat -Afrikába, ahol a Karib -térségre és Amerikára terjedt ki.

Paraméterek

Taro Araceae mesterséges növényünk 45 cm magas, és virágcserep nélkül szállítjuk . 8 szára kiváló minőségű műanyagból készült, akárcsak 70 zöld levele, amelyek világos zöldre színeződnek a középpont felé. Valóban megkülönböztethetetlenek az élőktől. Ez a mesterséges növény hornyolt tüskét tartalmaz, amellyel saját elképzelése szerint rendezheti el.

Elhelyezkedés

A mesterséges növényünk, a Taro Araceae nagyon szép és elképesztően valóságosnak tűnik, és minden lakótérben és irodában üdvözlendő kiegészítő. A mesterséges Taro a belső térre lett tervezve. Régebbi, de különösen világos, modern belső terekhez is alkalmas. Kiválaszthatja a belső teret azok közül a fajok közül, amelyek díszítő levelek. A belső térben elhelyezheti az étkezőben , a télikertben , a konyhában , de a nappaliban is , ahol minden bizonnyal vonzó dekoráció lesz.

Kombináció

Kombinálhat egy több színű fajt, 2-3 fajt, amelyeket elrendezhet például magasságban, szélességben, és kihúzható növényeket adhat hozzá. Használhat örökzöld fákat, törpe tűlevelűeket is egynyári növényekkel, nagyobb kerámia és fa tartályokban.

Lehetőség van igazán nagyszámú növény kombinálására, amelyek a mi Tarónkkal együtt harmonikus belső teret hoznak létre. Azt is javasoljuk, hogy tekintse meg virágcserepeink széles választékát, amelyekkel stílusosan kiegészítheti a belső teret.

Paraméterek

Termékkód 20192
Magasság 45 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágmagasság 10 cm
Ágak száma 8 ks
Elágazó anyag műanyag
Levélmagasság 11 cm
Levél szélessége 7.5 cm
Lapok száma 70 ks
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe zöld, sárga zöld
A tüske hossza 10 cm

Vélemények

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 értékelés