Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges babér gally 16 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
430 Ft
Csak ma
259 Ft ÁFA-val
203,94 Ft ÁFA nélkül
1490 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani március 4., hétfő
2 999,00 Ft
Átvételi pontok március 5., kedd
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A babér örökzöld fa, vagy cserje a babércsaládból. Meleg területekről származik. A levelek viszonylag kemények, bőrösek, hosszúkásak, lándzsásak vagy oválisak. Hossza 10-50 mm, szélessége 20-50 mm. Emelt és jellegzetesen hullámos élekkel rendelkeznek. A levelek arca sötétebb, mint a fordított. Márciustól áprilisig virágzik, fehér, sárga vagy kék-piros virágai vannak. Enyhén aromás, keserű -forró ízű.

Esemény

A babérfa eredetileg a Földközi -tenger keleti részén nő, de régóta Észak -Európában és Amerikában termesztik. A görögök és rómaiak bölcsességének és dicsőségének szimbólumává vált, akik sima bőrű levelei koszorúival királyokat, költőket, olimpiai bajnokokat és győztes tábornokokat koronáztak meg. Bár többféle babér létezik, a konyhában csak a Laurus nobilis, friss és szárított leveleket használnak.

Paraméterek

Mesterséges babérágunk 16 cm magas. Kiváló minőségű műanyagból készült zöld szárral rendelkezik, amelyen kisebb gallyak vannak. Ezeket a gallyakat kisebb zöld levelek díszítik, amelyek PU anyagból készülnek. A szirom nélküli gallyak fehér rügyekkel készülnek. Ezt a növényt belső bélés vagy dekoratív virágcserép nélkül szállítjuk. Hornyolt tüskét tartalmaz, amellyel könnyedén rögzítheti a növényt a választott virágcserephez.

Elhelyezkedés

Mesterséges babérágunkat a belső térre terveztük. Nagyon szépen elhelyezhető egy dohányzóasztalon, de egy másik növény melletti edényben is. Tekintettel arra, hogy nem rendelkezik UV -sugárzás elleni védelemmel, ne tegye ki közvetlen napfénynek. A gally megfelelő helyettesítője az élő növénynek, mivel nem igényel rendszeres ápolást vagy öntözést. Még a legsötétebb sarkot is megvilágítja otthonában.

Kombinációk

A mesterséges babérágunk, kis megjelenése ellenére, szépen felpezsdíti a teret, ugyanakkor hátránya is, ezért javasoljuk e növény más fajainak hozzáadását. De nem kell tartania attól, hogy más növényekkel kombinálja, mint például a Rosemary vagy a Nohovec , amelyeket szintén megtalál a weboldalunk kínálatában. Nagyon szépen kiegészíti a földes színű virágcserepeket, de jól illeszkedik más színekhez is, amelyek illeszkednek a belső térhez. Még ha első ránézésre nem is tűnik annak, egy jól kombinált virágcserép növényekkel teljesen megváltoztathatja az egész belső teret, és ezáltal kellemes díszítéssel diverzifikálhatja otthonát. Weboldalunkon dekoratív virágcserepek széles választékát találja. Nálunk dekoratív forgácsokat is talál, amelyekkel a virágcseréphez való ragaszkodás szép szépítését végezheti el ennek a zamatosnak.

Paraméterek

Termékkód 20168
Magasság 16 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Lapanyag műanyag
Levél színe zöld
Rügy színe fehér
UV védelem nem
A tüske hossza 10 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!