Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Műfüzér Ivy zöld 190 cm

4 229 Ft a DPH-val
Raktáron:480db
Várható szállítási idő: szeptember 21., kedd

Leírás

Jellemzők

A borostyán örökzöld hegymászó növény, amely idővel fásodik. Erdőborításra jellemző növény. Inkább a félárnyékot részesíti előnyben. A borostyán jól virágzik a humuszban gazdag nedves talajban. Ez az egyik legigénytelenebb és ugyanakkor ellenálló növény. Télen nem ejti el a leveleket. Ezért gyakran része az őszi és karácsonyi díszeknek. Ivy nagyon jól tolerálja a vágást és a formázást. Néhány évvel az ültetés után Ivy gyorsabban kezd növekedni. Ezért intenzív vágást és finom karbantartási vágást kell alkalmazni. Egész évben reprodukálható. A borostyán kertben való felhasználására több lehetőség is kínálkozik. Általában kerítések, pavilonok, pergolák vagy a kert egyéb területeinek szépítésére használják.

Esemény

A borostyán az egyetlen hegymászó növény, amelynek otthona Közép -Európában van. Összességében Európában északról délre Skandináviában, keleten a Baltikumban és Ukrajnában nő, délen nincs jelen Görögországban, Krétán, Moldovában és a magyar alföldön is, tovább nő Kis -Ázsiában , a Kaukázus, Örményország, Észak -Irán, Libanon, Izrael. Lombhullató és vegyes erdőkben, sziklákon, törmeléken, romokon, cserjékben, humuszban gazdag, tápláló, enyhén savas vagy semleges talajon nő. Gyakran kertekben, parkokban, temetőkben és hasonlókban termesztik, ahol évelő zöld növényként falak és kerítések burkolására alkalmas. Hazánkban meglehetősen bőséges, de helyenként hiányzik, a magasság növekedésével az előfordulási gyakoriság csökken.

Paraméterek

Műfüzér A zöld borostyán 190 cm hosszú. Szára zöld színű és kiváló minőségű műanyagból készült. A szár 113 műanyag levelet is tartalmaz, de tapintásra olyan elevenek, és ez segít teljessé tenni az egész füzér valósághű hatását. Ezek a levelek sötétzöld színűek, világoszölddel kombinálva még valósághűbb tapintású.

Elhelyezkedés

A Brečtan koszorúnkat a belső térbe terveztük. Nagyon szépen elhelyezhető egy polcon, és olyan szépen kitölti az üres helyet, de például a télikert mennyezetére is felakaszthatja. Tekintettel arra, hogy nem rendelkezik UV sugárzás elleni védelemmel, ne tegye ki közvetlen napfénynek. Alkalmas helyettesítője az élő növénynek, mivel nem igényel rendszeres ápolást vagy öntözést. Még a legsötétebb sarkot is megvilágítja otthonában.

Kombinációk

A mesterséges füzér Ivy, mivel kúszó növény, nagyon szépen kombinálható az Ivy különböző indáival, de a kínálatunk ágaival is. Határozottan értékelni fogja a használatát bármilyen megállapodás befejezéséhez. Nem kell attól tartania, hogy ezt a füzért virágos növényeinkkel kombinálja. Weboldalunkon dekoratív köveket is választhat, hogy különlegessé tegye dekorációját. A gazdagabb kötet érdekében válasszon több darab borostyánfüzért. Igazán lélegzetelállító példát hozhat létre az asztalhoz vagy a polchoz tartozó őszi dekorációkról.

Paraméterek

Termékkód 20201
Meghatározás belső
Hossz 190 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 12 cm
Levél szélessége 9 cm
Lapok száma 113 ks
Lapanyag műanyag
Levél színe zöld
UV védelem nem
A tüske hossza 10 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!