Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növény Levendula fehér 50 cm

6 646,37 Ft ÁFA-val
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Ez a mesterséges levendula tökéletes mása a valódinak. A levelek alakja, színe és domborzata tökéletesen kidolgozott. Ha fel kell élesztenie vagy be kell töltenie a belső teret, örökzöld növényeink rendkívül megfelelő választás. A növény kiemelkedik bárhová helyezi, mert nagyon valóságosnak tűnik. Természetes színvilágával és természetes sűrűségével a növény mindenki számára vonzó lesz. Mesterséges és UV-álló fehér levendulanövényünk, körülbelül 50 cm magas, gyönyörű virágú edényben, dekoratív növényként használható. A szintetikus levelek alapanyagában használt UV-védelemnek köszönhetően garantáljuk, hogy ez a növény 8 évig színtartó lesz! A mesterséges növény magassága körülbelül 50 cm (teljes magasság az edényt is beleértve), szélessége pedig körülbelül 20 cm. Az üzem 400 levéllel és 19 virággal van ellátva.

Paraméterek

Termékkód 3435
Magasság 50 cm
Meghatározás belső, külső
Virágcserép csak belső bélés
Átlagos 20 cm
Helyezze be a magasságot 10 cm
A betét átmérője 12 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Lapok száma 400 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe zöld
Levél színe zöld
Virág színe fehér
Viráganyag műanyag
UV védelem igen
Származási ország Hollandia

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!