Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges orchidea fehér 65 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
30 099 Ft
Csak ma
17 999 Ft ÁFA-val
14 172,44 Ft ÁFA nélkül
206 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Az orchidea egy gyönyörű és jellegzetes virágfajta, amely szintén az egyik legkülönfélébb. Az orchidea virág népszerűsége sok tényezőnek tulajdonítható - a virágok illatának, szépségének és színének. Az orchidea virágok szépsége, összetettsége és hihetetlen sokszínűsége páratlan a növényvilágban. Ezek az egzotikus szépségek alkotják a világ legnagyobb virágzó növénycsaládját a világon, több mint 30.000 különböző fajjal és legalább 200 000 hibriddel. Az orchidea otthon van az egyenlítői trópusokon, a sarkvidéki tundrában. Ennek a sokszínűségnek az oka az Orchida elképesztő képessége a környezethez való alkalmazkodásra. Mivel sokféle orchideafaj létezik, amelyek sokféle növekedési körülmény között virágoznak, viszonylag könnyű megtalálni a megfelelő feltételeket, legyen az konyha, vagy üvegház. Azonban több tucat orchideafajta és több száz hibrid létezik, amelyek tökéletesen boldogok, ha a napsütéses ablakpárkányon nőnek.

Esemény

Az orchideák mindenütt nőnek, ahol az ember él. Meglepő a fajok sokfélesége. Jelenleg számukat több mint 30.000 fajra becsülik. Az orchideák leggazdagabb előfordulásának középpontjában elsősorban a trópusi és szubtrópusi erdők állnak, ahol a legtöbb ismert faj nő. Az egyenlítőtől való távolság növekedésével az orchidea -fajok száma csökken. A Földközi -tengeren még mindig több százan vannak, Közép -Európában csak tízesek, a sarkkörön pedig csak néhányan.

Az orchideák egyedisége azonban nem csak a szépségükben vagy a fajok sokféleségében rejlik. Számos tulajdonságuk van. Érdekes és egyedülálló jelenség a növényvilágban a szaporodásuk módja. Egyszerűen fogalmazva, az orchidea virágok tökéletesen alkalmazkodtak a beporzókhoz hosszú evolúciójuk során, nemcsak alakjukban, hanem különböző adaptációikban is. A virágok beporzása kapcsán újabb érdekes jelenséggel is találkozunk az Orchideáknál, amely az egyes fajok hibridjeinek viszonylag gyakori előfordulása. Eddig kevés feltárt terület a különböző rendellenességek előfordulása, amelyekkel a természetben találkozhatunk.

Paraméterek

Mesterséges orchidea növényünk 65 cm magas, beleértve egy 20 cm átmérőjű virágcserepet is. A mesterséges hordozó felületét dekoratív expandált agyag borítja. A virágcserép edzett műanyagból készült. Az orchideának egy zöld színű műanyag szára és 6 műanyag zöld levele van, amelyek nagyon hűen utánozzák az élőket. 12 domináns fehér virága, amelyek finom szilikon anyagból készülnek, olyan élénk tapintásúak. Alkalmas a belső terekhez.

Elhelyezkedés

A mesterséges orchidea előnye, hogy hosszú ideig friss megjelenésű, különös gondozás nélkül. A dekoráció alkalmas a belső terekhez, például étkezőasztalhoz , komódhoz, előszobához vagy hálószobához, valamint kereskedelmi terek díszítéséhez és gyönyörű szépítéséhez. Bárkit megtévesztesz, mert ez a mi orchideánk valóban elevennek tűnik, és fényűzést ad minden térnek.

Kombinációk

Az orchideák nemes kiegészítői minden helyiségnek. Ők az elegancia és a modernség megtestesítői. A mesterséges orchideánk önmagában is kiemelkedhet. Nincs szüksége társra. Azonban nem kell attól tartania, hogy más növényekkel hangolja. Kapcsolata más orchideafajokkal, például a színekhez illeszkedő freesiákkal , tulipánokkal , liliomokkal , burgonyával vagy rózsákkal tanúskodik róla. Az orchideák az esküvői asztalok gyakori díszei is. Annak köszönhetően, hogy dekoratív virágcserepet is tartalmaz, azonnal elhelyezheti bárhol.

Paraméterek

Termékkód 20030
Magasság 65 cm
Virágcserép dekoratív
A virágcserép magassága 15 cm
A virágcserép átmérője 16.6 cm
Szárak / szárak száma 2 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 23 cm
Levél szélessége 10 cm
Lapok száma 12 ks
Lapanyag műanyag
Virágok száma 14 ks
Rügyek száma 6 ks
A virágcserép színe fehér
Törzs / szár színe zöld
Virág színe fehér
Rügy színe zöld

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!