Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Béke Liliom 95 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
21 399 Ft
Csak ma
12 799 Ft ÁFA-val
10 077,95 Ft ÁFA nélkül
243 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Béke Liliom egy évelő szobanövény, melyet gyönyörű leveleiért és virágaiért nevelnek. Ugyanakkor egy nagyon hasznos növényről van szó, mely különböző szennyező anyagoktól képes megtisztítani a levegőt. Levelei sötétzöldek, fényesek és lándzsa alakúak, valamint éles erezetűek. Hosszú szárakon nőnek, általában elérik a 15 cm hosszt.

A virágok szilárd száron nőnek, és a levelek fölé nyúlnak. Körülbelül 10 cm hosszú, fehér színű, lapátszerű tüllből állnak, mely körülveszi a központi leplet. A virágzás akár több hétig is eltarthat, jelentősebb változás nélkül. E folyamat végére a virágok zöldre színeződnek elszáradásuk előtt. Mikor már szépségét vesztette, ajánlott a lehető legalacsonyabbra vágni száraival együtt, vagyis egyenesen a növény tövében.

Sok fajtája nemesített, ezek méretükben és alakjukban különböznek.

Előfordulás

A Spathiphyllum az Aréka növények családjába tartozik, hazája Kolumbia, valamint Dél - és Közép - Amerika egész régiója. Ezeken a területeken a Béke Liliom több mint egy méter magasra nő. Otthonainkban legfeljebb a 25 – 75 centiméter magasságot éri el.

A Béke Liliom virágai fehérek, kissé hasonlítanak a liliomvirágokra. Évente kétszer, tavasszal és ősszel virágzik. A virágzás általában két hónapig, esetenként tovább is tarthat. Érdekessége, hogy virágai kellemes illatot bocsátanak ki a nap bizonyos szakaszában.

Mielőtt a virágok elszáradnának, színük zöldre változik. Ezen igénytelen évelő növény előnyei közé tartozik, hogy életre kelti az Ön otthonát, illetve azon növények csoportjába sorolandó, melyek legjobban képesek tisztítani a levegőt. Ez utóbbi tulajdonságának köszönhetően népszerű leginkább.

Paraméterek

A mi mesterséges Béke Liliomunk 95 cm magas, beleértve az alapvető műanyag virágcserepet is. 17,78 cm átmérőjű alap műanyag virágcserépben szállítjuk. 18 darab műanyagból álló, zöld színű szára van, melyeken 15 darab természetes zöld levél található. A levelek szintén műanyagból készültek, tapintásra viszont teljesen élethűek. Növényünk 3 hosszúkás, fehér színű virágot tartalmaz, melyek megkülönböztethetetlenek az élőktől. Belső térre rendeltetett.

Elhelyezés

A mesterséges Béke Liliom rendkívül realisztikusan kidolgozott, szépségével minden belső teret kellemesebbé tesz. Díszítő elemként elhelyezheti nagy ablakban vagy akár a padlón is. Ideális megoldás a kellemes légkör megteremtésére irodákban, éttermekben, pihenőszobákban és otthonokban. Minden munkakörnyezetet és relaxációs zónát egyaránt hangulatossá varázsol. Ez a gyönyörű belső dekoráció változatlan formában boldogítja majd hosszú éveken át, gondozás nélkül.

Kombinációk

A mi mesterséges Béke Liliomunk egy nagyon népszerű és nagyon szép növény. Önmagában is tökéletesen kiemelkedik a térben, de határozottan megéri kombinálni más növényekkel. Alapvetően minden zöld növény illik hozzá, nagyszerű választás például a Halfarokpálma, a Laurel vagy a Xanadu Filodendron. Ezen példányokkal kombinálva hangulatossá teheti otthonát, éttermét, vagy létrehozhat egy gyönyörű zöld béke oázist, például a wellness - ben. Kiegészítheti egy hasonlóan szép virágcseréppel, mely nagy választékát honlapunkon is megtalálja. Magas vagy alacsony virágcserépbe is elhelyezheti, mindkét választás előnyös. A két lehetőség kombinációja pedig határozottan változatos megjelenést biztosít, amilyen maga a növény is, így teljes mértékben megmozgathatja fantáziáját.

Paraméterek

Termékkód 20021
Magasság 95 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 15 cm
A betét átmérője 17.2 cm
Szárak / szárak száma 18 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 30 cm
Levél szélessége 13 cm
Lapok száma 15 ks
Lapanyag műanyag
Virágok száma 3 ks
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Virág színe fehér
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!