Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges kollokációs fa 160 cm

Kedvezmény
9 %
Eredetileg
44 599 Ft
Csak ma
40 599 Ft ÁFA-val
31 967,72 Ft ÁFA nélkül
47 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 1., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 4., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A kollokáció az Araceae család virágzó növényeinek nemzetsége.

Ezek lágyszárú évelők, nagy gyökérrel a föld felszínén vagy közvetlenül alatta. Ezek a levelek nagy és nagyon nagy nyíl alakúak. A növény, amelyet sokan elefántfülként is ismernek, nevét a levelekről kapta, amelyek nagy fül vagy pajzs alakúak. A növényt leginkább gumókkal szaporítják. Két -öt illatos virágzatú fürtöt képez a levelek hónaljában. A család többi tagjához hasonlóan a növény irritáló anyagokat is tartalmaz, amelyek az ajkak, a száj és a torok súlyos irritációját okozzák.

Esemény

Eredetileg Délkelet -Ázsiából és az indiai szubkontinensről származik. Egyes fajokat bőségesen termesztenek és honosítanak meg más trópusi és szubtrópusi régiókban. Becslések szerint a Colocasia -t nedves trópusi Indiában termesztették már ie 5000 évvel ezelőtt. Tovább terjedt nyugatra Indiától az ókori Egyiptomba, és később a görög és római történészek fontos növényként írták le. Egyes fajokat a világ trópusain termesztenek. A kollokáció leggyakrabban nedves trópusi és szubtrópusi erdők aljnövényzetében nő. Meglehetősen laza növényzetet keresnek, és gyakran részleges árnyékban nőnek a vízfolyások mentén.

Paraméterek

A mesterséges Colocasia fánk 160 cm magas, beleértve egy virágcserepet is. Az alap műanyag virágcserép átmérője 17,78 cm . 3 zöld színű mesterséges törzsből, 5 műanyagból készült természetes zöld levélből áll, amelyek igazi érintésnek tűnnek. Ezenkívül a kiosztásunk két világos zöld virágot és egy piros bogyós gyümölcsöt tartalmaz. Mivel az anyag, amelyből ez a fa készült, nem tartalmaz UV -védelmet, a Colocasia elsősorban beltéri használatra készült . A szabadban is elhelyezheti, de csak esőtől, széltől vagy közvetlen naptól védett helyen.

Elhelyezkedés

Gyönyörű műfánk ideális kiegészítője otthonának vagy irodájának . Alkalmas mindenhol, ahol zöldet szeretne kapni, és ahol a körülmények nem megfelelőek az élő növények számára, legyen szó fényhiányról vagy gondozásukról. A megfelelő hely kiválasztásakor a magassága közvetlenül a szobába hozza a trópusokat. Szinte bármilyen belső stílushoz illeszkedik.

Könnyen kezelhető és hosszú élettartamot biztosít - mindezt karbantartás nélkül.

Kombinációk

A Calokazia egy egzotikus fa, amely nem igényel társat. De ha más növényekkel akarjuk kombinálni, akkor sokoldalú.

Ajánlott kombinálni az Araceae család különböző változatait, például: Anthurium, alokázie vagy Kala, amelyek tökéletesen harmonikus belső teret hoznak létre.

Javasoljuk, hogy dekoratív virágcserépbe helyezze, amely külön is rendelhető tőlünk.

Paraméterek

Termékkód 20049
Magasság 160 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 14 cm
A betét átmérője 18.2 cm
Szárak / szárak száma 3 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 70 cm
Levél szélessége 50 cm
Lapok száma 5 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe zöld
Levél színe zöld
Magzati szín piros
Törzs / szármagasság 88 cm
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete
Gyümölcsök száma 1 ks

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!