Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Magnóliafa 160 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
85 099 Ft
Csak ma
50 999 Ft ÁFA-val
40 156,69 Ft ÁFA nélkül
33 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani május 30., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok május 31., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A magnólia csodálatos növény, mely túlélte a dinoszauruszok korszakát, azonban gyönyörű virágaival még ma is szemet gyönyörködtet. A magnólia világszerte népszerű hihetetlenül szép virágzása miatt. Népszerű és gyakran ültetett egzotikusabb fa, mely gazdag éves virágzásával, szép szokásával és ősszel gyönyörűen színezett lombjával vonzza a figyelmet. A magnólia olyan fa, melynek magassága 2,5 és 6,5 m között mozog. A fa formája piramis alakú, mert a növekedéssel lekerekítve nő. A levelek gazdag zöld árnyalatúak, nagyok, erősek és fényesek. A virágzat felfelé nő, a virágzó virágok pedig nagyok és csésze alakúak. A virág átmérője eléri a 15 cm -t, míg a virágzatban hat halvány rózsaszín árnyalatú szirom található. A virágzó virágzat nagyon illatos. A virágzási időszak áprilisban kezdődik és júniusban ér véget. A fa élettartama megközelítőleg 50 év. A fajta gyöngyvirágok és csillagvirágok keresztezésével jött létre.

Előfordulás

A magnóliák sokszínű nemzetségének eredeti hazája Kelet -Ázsia, Kelet - Észak -Amerika és Közép - Amerika. Akár 80 faj (és több száz fajta) ismeretes, melyek lehetnek örökzöldek, félig lombhullatók vagy lombhullatók, emellett az örökzöld magnóliák természetesen melegebb éghajlaton fordulnak elő, melyek 25 méter magasra nőnek. Éghajlati viszonyainkban általában lombhullató fajokat termesztünk, mint például a Magnolia soulangova, liliomfa vagy csillagvirágú liliomfa, de találkozhatunk örökzöld fajokkal is, amilyen például a nagyvirágú liliomfa.

Paraméterek

A mi mesterséges Magnóliánk 160 cm magas, beleértve az alapvető virágcserepet is. Az alap műanyag virágcserép átmérője 20,32 cm, felülete pedig mohával borított. 9 műanyag törzzsel rendelkezik. A levelek szintúgy műanyagból készültek, viszont tapintásra elevennek tűnnek. A virágok kiváló minőségű textil anyagból készülnek. Ez egy élő fa tökéletes mása, mely alkalmas a belső terekbe.

Elhelyezés

A mesterséges Magnólia sok helyre alkalmas. Az ügyfelek többsége azonban leggyakrabban irodákban, kereskedelmi vagy adminisztratív helyiségekben helyezik el őket. Lehetőség van csarnokokba, medencehelyiségekbe, folyosókra és sötét sarkokba való elhelyezésre is, anélkül, hogy fényhez jutnának. A mesterséges Magnóliafa házak, lakások és éttermek számára is megfelelő. Alkalmas nappalikba, folyosókra, csarnokokba, szálloda bejárati csarnokába, röviden mindenhova, ahol egy élő növénynek nem kedveznek a körülmények. A mesterséges Magnólia célszerű az allergiában szenvedők számára, akiknek az élő fák és virágok nehézségeket okoznak. A minőségi mesterséges Magnóliák egyszerre élénkek és reálisak - a színek valóban nagyon szépek. Mivel színárnyalatok nagy választéka áll rendelkezésre, javasoljuk, hogy bátorkodjon kombinálni többféle Magnólia fajtával. Az eredmény elképesztő lesz.

Kombinációk

Ez a Magnóliafa bájos és buja is egyaránt. Nincs szüksége társra, egyedül is kíválóan boldogul. A megfelelő virágcserepekkel kombinálva ez a kivételes fa stílusos kiegészítője lesz otthonának. Ez a Magnóliafa egy nagyon fényűző dizájnelem sokoldalú használatra, mely egészen biztosan önt is elvarázsolja.

Paraméterek

Termékkód 20027
Magasság 160 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Szélesség 35 cm
Helyezze be a magasságot 17 cm
A betét átmérője 20 cm
Szárak / szárak száma 9 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 10 cm
Levél szélessége 5 cm
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Levél színe zöld
Virág színe rózsaszín
Rügy színe rózsaszín
Viráganyag textíliák
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!