Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Dracéna növény 167 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
72 899 Ft
Csak ma
43 699 Ft ÁFA-val
34 408,66 Ft ÁFA nélkül
29 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Dracenák olyan fák vagy többé - kevésbé fás cserjék, melyek akár 40 méter magasra is megnőnek. A nemzetség mintegy 116 fajt tartalmaz, legtöbbjük általában narancssárga gyökerekkel rendelkezik. A levelek merevek, ültek vagy nyélszerűek, illetve szaggatottak, lándzsa alakúak valamint hosszúkásak, egészek és simák is lehetnek. Ezek a levelek spirálban rendeződnek, gyakran rozettákban csoportosulnak. A penge általában különböző módon pöttyös vagy díszített. Virágai fehérek, zöldesek vagy lila színűek, illatosak, éjszaka nyílnak ki. Méretes lécszerű virágzatban vannak elrendezve, mely 6 lebenyre oszlik, alul pedig cső alakú. A gyümölcs gömb alakú, húsos bogyó, amely 1-3 magot tartalmaz.

Előfordulás

A Dracéna egy olyan növény, mely feltűnően hasonlít a pálmafára. Afrika és Ázsia szubtrópusi régióiból származik. Érdekes, hogy a Dracéna egyes fajtái faként, mások pedig cserjékként nőnek. Hazánkban a Dracénát szobanövényként termesztik és 150 cm magasra nő. Elsősorban a Szaharától délre Afrika esőerdőiben, és a trópusi Ázsiában elterjedt, valamint előfordul Arábiában, Egyiptomban, Makarónéziában, Madagaszkáron, és kisebb mértékben a trópusi Amerikában, a Csendes-óceánon és Ausztráliában is.

Paraméterek

A mi mesterséges Dracéna növényünk 167 cm magas, beleértve a virágcserepet is. 20,32 cm átmérőjű alap műanyag virágcserépben szállítjuk, mohás felületű aljzattal ellátva. 3 szára, 37 mesterséges zöld levele és 2 vörös virága van. A levelek minőségi anyagból készülnek, melyek tapintásra és kinézetre is elevennek tűnnek.

Elhelyezés

A mesterséges Dracéna növény belső terekbe rendeltetett. Nagyon jelentős kiegészítője minden helyiségnek, melyekben kellemes hangulatot biztosít, nyugalmat teremt. Természetes szépségével minden otthont, irodát vagy télikertet felfrissít. Javasoljuk, helyezze el jól látható helyre. Bármilyen beltéri stílushoz jól illeszkedik, valamint alkalmas allergiások, gyerekes családok, illetve háziállatokkal rendelkező családok számára, hol nehézséget okoz az élő növények jelenléte. Egy élő Dracénának elegendő fényre van szüksége, ezért a fényhiányos helyiségek számára is mesterséges növényünk nyújt megfelelő megoldást. Hosszú élettartamot biztosít - mindezt karbantartás nélkül.

Kombinációk

A mi lenyűgöző Dracénánk sokoldalú, gyakorlatilag bármilyen zölddel variálható. Aréka pálmával vagy fügefával kombinálva gyönyörű zöld díszfalat hozhat létre belső terében. Gyakran azonban nincs is szüksége társra, mivel önmagában is nagyon jól megállja helyét. Az összkép azonban tökéletesíthető a megfelelő virágcserép kiválasztásával. Az általunk ajánlott dekoratív virágcserepek, illetve töltőanyagok külön is megrendelhetőek, melyeket szintén megtalál kínálatunkban.

Paraméterek

Termékkód 20026
Magasság 175 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Szélesség 38 cm
Helyezze be a magasságot 17 cm
A betét átmérője 19.8 cm
Szárak / szárak száma 3 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levél szélessége 8 cm
Levél hossza 60 cm
Lapok száma 37 ks
Lapanyag műanyag
A virág szélessége 12 cm
Virág hossza 24 cm
Virágok száma 2 ks
Törzs / szár színe fehér
Levél színe zöld
Virág színe piros
Virágzó virágok száma 2 ks
Törzs / szármagasság 80 cm
Viráganyag textíliák
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!