Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges olajfa 120 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
33 799 Ft
Csak ma
20 199 Ft ÁFA-val
15 904,72 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Az olajbogyó családjába és az Oliva nemzetségbe tartozik. Az olajfa egy örökzöld fa, amely eléri az 5-10 m magasságot. A törzs alacsony, szürkés-zöld, repedezett kéreggel. A korona gazdagon elágazó, szabálytalan, tojásdadtól kerekig terjedő. Levelei bőrszerűek és kemények, elliptikustól lándzsásig, alul szürkés-zöldek, felül sötétzöldek. A levelek örökzöldek és elérik a 8 cm hosszúságot. Virágai kicsik, illatosak, sárgásfehérek. A gyümölcs húsos vagy tojás alakú kő, amely nagy mennyiségű olajat tartalmaz. A gyümölcsöket olajbogyónak nevezik.

Esemény

Az olajfa Iránból származik, onnan terjedt el a Földközi-tengerbe. Afrika a második kontinens, ahol eredetileg az olajfa található, de a mai Egyiptomban és Etiópiában itt nőttek a vadon élő fajták. Ma már sok helyen elterjedt - a Földközi-tengeren, Afrikában, Közép- és Dél-Amerikában, különösen Mexikóban és Peruban. Vadon élő fajták a tölgyesekben találhatók. Termofil növény, gyakran köves és száraz talajokon található. Nagyon lassan növekszik, és eléri az idős kort.

Paraméterek

Mesterséges olajfánk 120 cm magas a műanyag betéttel együtt, amiben szállítjuk, átmérője 15,13 cm. A csomagtartó zöld-szürke színű, műanyagból készült. 11 ágon kiváló minőségű textil olajbogyó levelek, valamint valódi olajbogyó levelek jelennek meg a felső részén sötétzöld, az alsó részen halványzöld tónusban. Hangsúlyozni kell a lap részletes méretét és domborművét. A fán lévő olajbogyó gyümölcsök feketék. A sok apró részletnek és a minőségi kidolgozásnak köszönhetően a fa egy olajbokor tökéletes mása.

Elhelyezkedés

Az olajfa új divatirányzattá vált lágy színű levelei miatt, amelyek gyönyörűen kiegészítenek minden belső teret. Bármilyen helyiségbe alkalmas, legyen szó otthonról vagy üzlethelyiségről. Ez a fa az egyik legnépszerűbb fa valaha. Ezenkívül nem igényel karbantartást, és évekig kitart.

Kombináció

Mesterséges fa olajfa tökéletesen kombinálható bármilyen növénnyel vagy fával. Egy lépést sem tesz meg mellette, ha mesterséges Fikust, Šeflert, vagy Dracenát választja társául. Színkombinációk segítségével kellemes környezetet vagy nyugodt légkört teremthetsz. A virágos növények közül például Lopatkovec és Strelice remekül illik Olivovníkhoz. Ugyanilyen fontos a megfelelő edény kiválasztása. Alacsony magasságának köszönhetően könnyen választhat magas virágcserepet. Az összes említett terméket megtalálja weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20096
Magasság 110 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 13 cm
A betét átmérője 15.13 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Lapok száma 330 ks
Ág színe zöld
Levél színe zöld
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!