Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges világoszöld Magnólia 150 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
66 799 Ft
Csak ma
39 999 Ft ÁFA-val
31 495,28 Ft ÁFA nélkül
36 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani április 17., szerda
2 999,00 Ft
Átvételi pontok április 18., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Magnólia hazánkban és a világ más részein is jó okkal az egyik legnépszerűbb díszfa. A magnólia kora tavasszal virágzik, így már akkor a figyelem középpontjába kerül, amikor a kert fáinak nagy része még nem virágzik. A rózsaszín, fehér vagy sárga árnyalatokban pompázó gyönyörű magnóliavirágok finom illatúak. Édes illatuk a színekkel kombinálva néhány hétre felderíti bármely kertet. A magnólia vegetációs időszakban és ősszel is tündököl nagy leveleivel, télen pedig érdekes gyümölcsökkel, vörös magvakkal ékeskedik, melyek a madarak táplálékaként szolgálnak. Ugyanakkor ez a díszfa tartós és könnyen ápolható, ezért sok kertben megtalálhatjuk.

Előfordulás

A magnóliák változatos nemzetségének eredeti hazája Kelet - Ázsia, Kelet -Észak-Amerika és Közép - Amerika. Legfeljebb 80 faj ismert, melyek lehetnek örökzöldek, félig lombhullatóak vagy lombhullatók. Az örökzöld magnóliák, melyek 25 méter magasra is megnőnek, természetesen csak melegebb éghajlaton fordulnak elő. Éghajlati viszonyainkban többnyire lombhullató fajokat termesztünk, mint amilyen például a Magnolia soulangeana, a Liliomfa vagy a Csillagvirágú Liliomfa. Találkozhatunk azonban olyan örökzöld fajokkal is, mint a Nagyvirágú Liliomfa.

Paraméterek

A mi mesterséges Magnóliánk 150 cm magas, beleértve a műanyag virágcserepet is. 17,78 cm átmérőjű, mesterséges szubsztrátummal ellátott, műanyag virágcserépben szállítjuk. A szubsztrátum felületét mesterséges mohautánzat borítja. A magnólia műanyag szárból, mesterséges zöld levelekből és gyönyörű textil-rózsaszín fehér virágokból áll. A minőségi anyagból készült levelek és a virágok ránézésre, illetve tapintásra is megkülönböztethetetlenek az élőktől. Belső térre rendeltetett.

Elhelyezés

A magnólia az egyik legkeresettebb faj, mely pozitív energiát, lágyságot varázsol belső tereibe. Ha egy bizonyos dinamikát szeretne létrehozni otthonában, a Magnólia gyönyörű virágokkal és absztrakt elemekkel kombinálva megfelelő megoldást nyújt az Ön számára. Végül is a Magnóliának nem muszáj kifejezetten csak kertben nőnie. Mesterséges formában ez a díszfa az Ön belső terét is varázslatossá teszi. A Magnólia gyönyörű virágai megszépítik a belső teret, fényt és vidámságot hoznak helyiségébe.

Kombinációk

A Magnólia gyönyörű virágzó fa, mely nem igényel társat. Gyönyörűen ki tud emelkedni a térben önmagában is. Kombinációképpen azonban inkább dísznövényeket válasszunk a Magnólia számára, valamint nagyobb hangsúlyt fektetnénk egy dekoratív virágcserép kiválasztására is. Amennyiben úgy döntött, hogy e növénybe invesztál, fektessen be egy virágcserépbe is, mert egy megfelelően megválasztott virágcserép tökéletesen kiemeli a Magnólia szépségét, valamint az egész belső teret, amelyben a virág helyet kap. Természetesen a virágcserepek nagy választékát is megtalálja weboldalunkon.

 

Paraméterek

Termékkód 20028
Magasság 150 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 14 cm
A betét átmérője 18.2 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 9 cm
Levél szélessége 5 cm
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Levél színe zöld
Virág színe rózsaszín
Rügy színe rózsaszín, fehér
Törzs / szármagasság 50 cm
Viráganyag textíliák
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!