Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges vörös Hibiszkusz 135 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
66 799 Ft
Csak ma
39 999 Ft ÁFA-val
31 495,28 Ft ÁFA nélkül
84 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Hibiszkusz a Malvaceae család magasabb termetű, kétszikű növényeinek nemzetsége. Fás növények és gyógynövények, feltűnő virágokkal. Széles körben elterjedtek a világ trópusain és szubtrópusi övezeteiben. Egyes fajai dísznövényként, valamint élelmiszerként hasznosítottak - szíriai hibiszkusz, szudáni hibiszkusz, ehető hibiszkusz. Továbbá feldolgozzák textiliparban és asztalosiparban is.

Előfordulás

A Hibiscus nemzetség több mint 200 fajt tartalmaz, trópusi és szubtrópusi övezetekben elterjedt, de a világ minden táján megtalálható. A Szlovák Köztársaságban a háromrészes hibiszkuszfaj képviselteti magát, amely ritkán és átmenetileg főként szántóföldi gyomként jelenik meg. Ezen a fajon kívül még 2 őshonos faj található Dél - Európában: a mocsári hibiszkusz és a hárshibiszkusz, melyek a Csendes - óceán és az Indiai - óceán partjairól származó fák, vagy cserjék. Ma háziasított faként nő trópusi partokon szerte a világon.

Paraméterek

A mi mesterséges vörös Hibiszkuszfánk 135 cm magas, beleértve a virágcserepet is. Egy törzsből áll, amely kiváló minőségű műanyagból készült. Törzsén kisebb szárak vannak, melyeken reális megjelenésű levélzet található. 552 darab sötétzöld levele van. Mesterséges fánkat gyönyörű vörös virágai teszik teljessé, melyek megkülönböztethetetlenek az élőktől, valamint a Hibiszkusz egészének szépségét biztosítják. Hibiszkuszunk 20,32 cm átmérőjű műanyag virágcserépben kerül forgalomba, melynek felületét dekoratív expandált agyag borítja.

Elhelyezés

Kevés növény olyan feltűnő, mint ezek a Hibiszkuszok. Tehát, amennyiben élénkíteni szeretné belső terét, a mi mesterséges Hibiszkuszunk a megfelelő választás. Annak köszönhetően, hogy minőségi anyagokból készült, szinte megkülönböztethetetlen az élő Hibiszkusztól, így a természet egy darabját viszi a lakás vagy a ház legsötétebb helyére is.

Ez a gyönyörű fa élénk színekkel árasztja majd el az Ön lakását vagy házát, és határozottan nem kerüli el a figyelmet.

Kombinációk

A Hibiszkusz egy gyönyörű virágzó fa, amely nem igényel társat, mivel gyönyörűen ki tud emelkedni a térben önmagában is. Ennek ellenére rendkívül mutatós a kínálatunkban szereplő "örökzöld" fák társaságában is, mint amilyen például a Buzogányvirág, a Legénypálma, a Táró, a Könnyezőpálma vagy a Filodendron. Azonban ne feledkezzünk meg a megfelelő virágcserép kiválasztásáról, amely szerves része ennek a növénynek. Szeretnénk figyelmébe ajánlani a RATTOLA vagy MATUBA virágcserepeinket, amelyek tökéletesek a Hibiszkusz számára. Ezek, valamint más virágcserepek nagy választékát megtalálja honlapunk kínálatában.

Paraméterek

Termékkód 20024
Magasság 135 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Szélesség 30 cm
Helyezze be a magasságot 15 cm
A betét átmérője 19.42 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ág hossza 33 cm
Levél szélessége 7 cm
Levél hossza 11 cm
Lapok száma 552 ks
Lapanyag műanyag
A virág szélessége 11 cm
Virág hossza 8 cm
Törzs / szár színe barna
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Virág színe piros
Rügy színe piros
Törzs / szármagasság 30 cm
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 értékelés