Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Wisteria - lila akácfa 150 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
66 799 Ft
Csak ma
39 999 Ft ÁFA-val
31 495,28 Ft ÁFA nélkül
1 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani május 30., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok május 31., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Lilaakác egy fás szárú, gyorsan növekvő, erőteljes lián, mely nem rendelkezik indákkal, ezért szilárd támaszra van szüksége. Általában fák, teraszok vagy pergolák közelébe ültetik, melyeken az óramutató járásával megegyező irányban, balról jobbra kúszik. A Lilaakác 7,5 méter magasra nő, és májustól júniusig virágzik. Pillangósvirágai lecsüngő fürtöket alkotnak, melyek fehér, rózsaszín vagy lila színekben pompáznak, valamint elérik az 50 cm hosszúságot. A virágok a fürtökben egyszerre nyílnak, ezáltal lenyűgöző képet alkotnak. Ötfogú kehelyből, pajzsból, valamint csónakból állnak. Az akácfa azonban virágzás után sem veszíti el vonzerejét, mivel fiatal, földre csüngő világoszöld levelei továbbra is díszítik. A Wisteria egy erőteljes kúszónövény, mely különböző célokra használható a kertben. Fagyálló és lombhullató (novemberben). Tudni illik viszont, hogy e növény minden része, de leginkább a magja mérgező Wisterin glikozidot tartalmaz. Gyermekeknél még két-három mag elfogyasztása is súlyos következményekkel járhat.

Előfordulás

Az egyesült államokból származik, Európában 1816 óta termesztik, de Japánban, Kínában, valamint Kóreában a legelterjedtebb. Thomas Nuttall botanikus a Wisteria családot Caspar Wistar amerikai orvos és anatómus emlékére nevezte el. Kertjeinkben általában két fajt termesztenek: a kínai és a japán Wisteriá-t. Híres életképessége, hosszú élettartama, szelíd virágos vízesései és átható illata teszi a legvonzóbb kúszónövénnyé. A Wisteria romantikus hangulatot kölcsönöz a kertnek, így mindig újabb virágszerelmesek szívét nyeri el. Húsz fokos fagyoknak is ellenáll, így eléggé népszerű vidékeinken is.

A Wisteria napsütötte, széltől védett területeket kedvel. Rendszeres és radikális vágást igényel.

Paraméterek

A mesterséges Wisteriánk 150 cm magas, beleértve az alapvető műanyag virágcserepet is. Az alap virágcserép átmérője 17,78 cm. A mesterséges szubsztrátum felületét mohautánzat borítja. A Wisteria törzsének köszönhetően nagyon élethűnek tűnik. Természetes fából készült, levelei részletesen kidolgozottak és minőségi textilből készültek.

Elhelyezés

A mesterséges Wisteria fát belső térre tervezték. Romantikus megjelenésével egy vendég vagy vásárló figyelmét sem kerüli el. Elhelyezhető szállodák halljában, bevásárlóközpontokban vagy színházak előcsarnokaiban is egyaránt. Alkalmas különféle jelenetekhez, illetve növeli a környezet esztétikai szintjét. A mesterséges fa nagyszerű alternatívaként szolgál élő fák helyettesítésére minden olyan helyen, ahol azok nem lennének képesek növekedésre, illetve gondozásuk ellehetetlenített.

Kombinációk

A Wisteria szépségével és nagyszerűségével a virágzó fák királynője, ezért egyénként is határozottan jól boldogul. Egy harmonikus díszlet létrehozásához azonban ne habozzon egy Fikusz vagy egy Laurel után nyúlni. Ezzel a kombinációval megteremti a béke oázisát, mely kellemesebbé teszi otthonát vagy munkahelyi környezetét. Minden említett terméket, beleértve a dekoratív virágcserepeket is, megtalál weboldalunkon. Más növényekkel kombinálva még ízlésesebb és modern dekorációt hozhat létre, pontosan az Ön saját elképzelései szerint.

Paraméterek

Termékkód 20025
Magasság 150 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 15 cm
A betét átmérője 17.2 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga faipari
Levélmagasság 7.5 cm
Levél szélessége 2 cm
Lapanyag textíliák
Törzs / szár színe barna
Levél színe zöld
Virág színe lila
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!