Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges virágzó Kolokázia fa 140 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
53 899 Ft
Csak ma
32 299 Ft ÁFA-val
25 432,28 Ft ÁFA nélkül
35 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Kolokázia az Araceae család virágzó növényeinek nemzetsége.

Lágyszárú, évelő növények, nagy gyökérrel a föld felszínén vagy közvetlenül alatta. Levelei nagyok, illetve nagyon nagyok és nyíl alakúak. A növény, melyet sokan elefántfülként is ismernek, nevét leveleinek köszönhetően kapta, melyek nagy fül vagy pajzs alakúak. A növény többnyire rizómákkal, illetve gumókkal szaporodik, valamint 2-5 illatos virágzatú fürtöt képez a levelek hónaljában. A család többi tagjához hasonlóan a növény irritáló anyagokat is tartalmaz, melyek az ajkak, a száj és a torok súlyos irritációját okozzák.

Előfordulás

Eredetileg Délkelet - Ázsiából és az indiai szubkontinensről származik. Egyes fajokat bőségesen termesztenek, illetve honosítanak más trópusi és szubtrópusi régiókban. Becslések szerint a Kolokázia növényt nedves trópusi India területén már 5000 évvel időszámításunk előtt is termesztették, majd tovább terjedt Indiától nyugatra, az ókori Egyiptomba. Később a görög és római történészek fontos növényként írták le. Egyes fajait a világ trópusain termesztik. A Kolokázia leggyakrabban trópusi esőerdőkben és a szubtrópusi erdők aljnövényzetében nő. Meglehetősen laza növényzetet keresnek, és gyakran részleges árnyékban nőnek a vízfolyások mentén.

Paraméterek

A mi mesterségesen virágzó Kolokázia fánk 140 cm magas, beleértve a virágcserepet is. Az alap műanyag virágcserép átmérője 17,78 cm. Három zöld színű, mesterséges törzsből, 13 mesterséges zöld levélből áll, melyek érintésre elevennek tűnnek. Ezen kívül egy fehér virágot és két piros gyümölcsöt is tartalmaz. Mivel az anyag, melyből ez a fa készült, nem biztosít UV - védelmet, a Kolokázia elsősorban beltéri használatra rendeltetett.

Elhelyezés

Gyönyörű műfánk ideális kiegészítője otthonának vagy irodájának. Alkalmas minden olyan helyen, ahol zöldet szeretne, de a körülmények nem megfelelőek egy élő növény gondozásra, például fényhiány miatt. A megfelelő hely kiválasztásával közvetlenül a szobába csempészi a trópusokat. Szinte bármilyen belső stílushoz illeszkedik.

Könnyen kezelhető és hosszú élettartamot biztosít - mindezt karbantartás nélkül.

Kombinációk

A Kalokázia egy egzotikus fa, mely nem igényel társat. Azonban, ha más növényekkel szeretnénk kombinálni, sokoldalúan alkalmazható.

Javasoljuk, hogy kombinálja az Araceae család különböző változataival, például: Flamingóvirággal, Alokáziával vagy Kálavirággal, melyekkel tökéletesen harmonikus belső teret létesít.

Javasoljuk, hogy dekoratív virágcserépbe helyezze, amely külön is megrendelhető tőlünk.

 

Paraméterek

Termékkód 20047
Magasság 140 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 15 cm
A betét átmérője 17.9 cm
Szárak / szárak száma 3 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágmagasság 65 cm
Ágak száma 20 ks
Levélmagasság 40 cm
Levél szélessége 30 cm
Lapok száma 13 ks
Lapanyag műanyag
Rügyek száma 2 ks
Törzs / szár színe zöld, barna
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Magzati szín piros
Rügy színe zöld
Törzs / szármagasság 24 cm
UV védelem nem
Szár / szár átmérője 17 cm
Szín beillesztése fekete
Gyümölcsök száma 2 ks

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!