Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges fehér orchidea, páfrány 37 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
7 909 Ft
Csak ma
4 739 Ft ÁFA-val
3 731,50 Ft ÁFA nélkül
296 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Az orchidea gyönyörű és nagyon jellegzetes virágfaj, amely egyben az egyik legváltozatosabb is. Az orchidea virág népszerűsége sok tényezőnek tulajdonítható - a virágok illatának, szépségének és színének. Az orchidea virágok szépsége, összetettsége és hihetetlen sokszínűsége páratlan a növényvilágban. Ezek az egzotikus szépségek alkotják a világ legnagyobb virágzó növénycsaládját a világon, több mint 30.000 különböző fajjal és legalább 200 000 hibriddel. Az orchidea otthon van az egyenlítői trópusokon, a sarkvidéki tundrában és mindenütt közöttük. Ennek a sokszínűségnek az oka az Orchida elképesztő képessége a környezethez való alkalmazkodásra. Mivel sokféle orchideafaj létezik, amelyek sokféle növekedési körülmény között virágoznak, viszonylag könnyű megtalálni a megfelelő feltételeket, legyen az konyha, vagy üvegház.

Esemény

Az orchideák leggazdagabb előfordulásának középpontjában elsősorban a trópusi és szubtrópusi erdők állnak, ahol a legtöbb ismert faj nő. Az Egyenlítőtől való távolság növekedésével az orchidea fajok száma csökken. A Földközi -tengeren még mindig több százan vannak, Közép -Európában csak tízesek, a sarkkörön pedig csak néhányan. Az orchideák egyedisége a szépségükben és a fajok sokféleségében rejlik.

Paraméterek

A mesterséges orchideafehérünk páfránnyal 37 cm magas, beleértve a dekoratív virágcserepet is, amelyben rögzítve van. A gyönyörű fehér orchidea virágok nagyon finom szilikonból készülnek, számuk 6 darab. A dekoratív virágcserép átmérője 10 cm, edzett műanyagból készült. A mesterséges hordozó felületén sötétbarna színű díszítő kövek találhatók. A szár anyaga szintén műanyag, valamint 4 darab sötétzöld levél, amelyek érintésre elevenek. Az orchideát nagyon valósághű páfránylevelek is kiegészítik, amelyekből összesen 5 darab van, és amelyek még inkább aláhúzzák orchideánk egészének hitelességét.

Elhelyezkedés

A fehér orchideát a belső térbe szánták, ezért megfelelő kiegészítője a nappalinak, polcnak vagy komódnak, ahol természetes szépségével felfrissíti a teret. Nagyon jelentős kiegészítője minden helyiségnek, amelyet kellemes kényelem tölt be. Mesterséges orchideánk nagyon reális benyomást kelt, és előnye, hogy dekoratív virágcserepben szállítjuk. Ennek eredményeként könnyen beépítheti közvetlenül a belső térbe.

Kombinációk

Az orchidea önmagában is gyönyörű gyöngyszem. Határozottan kiemelkedik egyénként, de más színes Orchidei fajtákkal kombinálva is, amelyekkel harmonikus belső teret teremtenek együtt, és minden bizonnyal az Orchidei jóvoltából kellemesebbé, hangulatosabbá varázsolja otthonát vagy munkahelyi környezetét, vagy gyönyörű zöldet hoz létre. a béke oázisa a wellnessben.

Paraméterek

Termékkód 20034
Magasság 37 cm
Meghatározás belső
Virágcserép dekoratív
A virágcserép magassága 10 cm
A virágcserép átmérője 10 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 10 cm
Levél szélessége 7 cm
Lapok száma 9 ks
Lapanyag műanyag
Virágok száma 6 ks
Rügyek száma 2 ks
A virágcserép színe fehér
Törzs / szár színe zöld
Levél színe zöld
Virág színe fehér
Rügy színe zöld
Virágzó virágok száma 6 ks
Törzs / szármagasság 24 cm
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!