Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges fehér orchidea páfránnyal 43 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
10 399 Ft
Csak ma
6 199 Ft ÁFA-val
4 881,10 Ft ÁFA nélkül
229 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani június 17., hétfő
2 999,00 Ft
Átvételi pontok június 18., kedd
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Az orchideának egyenes törzse van, levelei a szár mentén egymással szemben helyezkednek el. A szár a legmagasabb levelek alapjaiból emelkedik ki. Új hajtások nőnek a régi földalatti területekről. Az új hajtások tetején levelek és virágok képződnek. Az orchideák gyökere és hajtása mélyzöld. A gyökerek szellősek és sok fényt igényelnek. Az orchideákat népszerűen lakott körülmények között termesztik, hosszú virágú egzotikus virágokért.

A legtöbb orchideafaj a vadonban magasan, a fák tetején nő, ami vonzóbbá teszi őket. Ezért lett az Orchidea a 18. század elején kultikus növény a termelők számára, és az is maradt a mai napig.

Esemény

Az orchidea szinte mindenhol megtalálható a világon, beleértve a trópusokat, a sarkvidéki tundrát és a mérsékelt övi övezetet is. Az orchideák sokféleségének titka, hogy kivételesen alkalmazkodnak a különböző környezeti feltételekhez, és ennek a hatalmas sokszínűségnek köszönhetően nem volt nehéz megtalálni a belső térben virágzó fajokat. A jelenlegi körülmények között termesztett orchideák többsége a trópusokon őshonos epifitikus növény. Az "epifitikus" kifejezés azt jelenti. hogy ezek a növények vadon nőnek más fákon és növényeken anélkül, hogy bármilyen módon parazitálnának rajtuk.

Paraméterek

Gyönyörű mesterséges orchidea fehér énünk, beleértve egy 43 cm magas virágcserepet. 15 cm átmérőjű, beton kinézetű virágcserépben szállítjuk, amely edzett műanyagból készült. A mesterséges szubsztrátum felületét expandált agyag és moha finom porutánzat borítja. A két zöld műanyag száron 4 mesterséges levél és 12 fehér szilikon virág található, amelyek tapintásra élnek. A sűrűbb és még reálisabb hatás érdekében ezt az orchideát oldalán további 8 mesterséges páfránylevél egészíti ki.

Elhelyezkedés

A mesterséges orchideát a belső térbe tervezték. A növény nagyon valóságosnak tűnik, és bármilyen szoba díszítésére alkalmas. Ideális kiegészítője otthonának , irodájának vagy műtétjének . Alkalmas mindenütt, ahol nincs elegendő fény egy élő növény számára. Javasoljuk, hogy jól látható helyre tegye, akár fiókos szekrényre, ablakpárkányra vagy asztalra. Gyönyörű fehér színe minden sarkot megvilágít és örömet okoz. Hosszú élettartamot biztosít, mindezt karbantartási igény nélkül.

Kombinációk

A mesterséges Orchideánk egy igazán szép dekoratív kiegészítő, amely biztosan nem hiányozhat egyetlen belső térből sem. Egyénként minden bizonnyal kiemelkedik, hiszen önmagában is gyönyörű, de szépen kiegészíthető más orchideákkal is, amelyek eltérnek tőle, például színben vagy magasságban. Dekoratív virágcserép hozzáadásával gond nélkül elhelyezheti a kiválasztott helyen, ahol sok éven át boldoggá tesz.

Paraméterek

Termékkód 20036
Magasság 43 cm
Meghatározás belső
Virágcserép dekoratív
A virágcserép magassága 7 cm
A virágcserép átmérője 13.4 cm
Szárak / szárak száma 2 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágak száma 3 ks
Levélmagasság 13 cm
Levél szélessége 7.5 cm
Lapok száma 12 ks
Lapanyag műanyag
Virágok száma 12 ks
Rügyek száma 6 ks
A virágcserép színe
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Rügy színe zöld
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!