Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növény Lövés 110 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
46 599 Ft
Csak ma
27 899 Ft ÁFA-val
21 967,72 Ft ÁFA nélkül
38 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Scorpionfish trópusi növény, egzotikus, madárszerű virággal. Elegáns, közepesen magas évelő növény egyedi megjelenéssel, amely jó adag egzotikumot visz otthonába. Ennek ellenére jellemezhető a Sagebrush, amely régóta az egyik legnépszerűbb szobanövény a világ különböző részein, beleértve Közép -Európát is. Az egész növény magassága elérheti a 100-150 centimétert. A banánfához hasonló bőrszerű levelek jellemzik. Alakjuk hosszúkás, ovális, 50 centiméterre nőnek. A növény legjellemzőbb eleme egy hegyes alakú virág. A virágok színe leggyakrabban narancssárga vagy kék. 2 színes virág nő egy száron.

Esemény

Egzotikus , extravagáns , egyszerűen bájos . Ezeket az attribútumokat könnyen hozzárendelhetjük a lőtérhez is. A trópusi éghajlatból ered, de idővel minden kontinensen megtalálta a helyét. Ez alól az európai sem kivétel.

A népszerű egzotikus növény Afrikából érkezett az öreg kontinensre. Eredeti otthona Dél -Afrika, ahol mindig is vadon termett. Színes varázslatos virágainak köszönhetően fokozatosan sok háztartásban háziasítani kezdte.

Paraméterek

Strelice mesterséges növényünk 110 cm magas, beleértve a virágcserepet is. 3 szárból áll, 11 mesterséges zöldből, tapintásra, mint az élő levelek és 2 narancsvirág. Ez egy gyönyörű dekoratív növény, amely bájos elrendezéseket teremt. Mi a kínálat azt az alap műanyag virágcserépbe átmérőjű 17,78 cm, a felszínen egy mesterséges szubsztrát utánzattal moha. Úgy tervezték, hogy szépítse a belső teret .

Elhelyezkedés

Emellett kiemelkedik egy modern, világos lakásban , üvegcsarnokokban és a medencéknél . Ez a növény reprezentatív helyet érdemel, értékes és igazán érdekes módon fényűzően kiegészítheti a teret. Atipikus virág jellemzi, amely nagyon vonzó és első látásra felkelti a figyelmet. Nem szabad elfelejteni, hogy egy szép virágcserép is alkalmas rá, ideális esetben magasabb és stabilabb. Olyat, amely jól illik a virágok színéhez. Ha befektetett egy üzembe, akkor befektessen egy edénybe is, ebben az esetben ez valóban indokolt.

Kombinációk

Mesterséges Lövészüzemünk egyedileg gyönyörűen megvilágítja a teret. Sokoldalú, például finom fűvel , pálmalevéllel és bogyós gyümölcsökkel kombinálva. Nem ront el semmit, ha más virágos növényeket, például rózsát vagy napraforgót is elrendez Strelice -be . Javasoljuk, hogy dekoratív virágcserepekben helyezze el, amelyeket kínálatunkban is megtalál.

Paraméterek

Termékkód 20070
Magasság 110 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 14 cm
A betét átmérője 17.6 cm
Szárak / szárak száma 3 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágmagasság 35 cm
Levélmagasság 37 cm
Levél szélessége 20 cm
Lapok száma 11 ks
Lapanyag műanyag
Virágok száma 2 ks
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Virág színe narancs
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!