Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növényi lapát 108 cm

Kedvezmény
10 %
Eredetileg
37 099 Ft
Csak ma
33 399 Ft ÁFA-val
26 298,43 Ft ÁFA nélkül
52 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 1., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 4., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Lopatkovec egy évelő szobanövény, amelyet gyönyörű és vonzó levelekre és virágokra nevelnek. Ugyanakkor egy olyan üzemről van szó, amely a levegőt különböző szennyező anyagoktól megtisztítja. A levelek sötétzöldek, fényesek, lándzsásak és erőteljesebbek. Egy földalatti rizómából nőnek ki. Hosszú száron vannak, és 15 cm hosszúra nőnek.

A virágok szilárd szárakon nőnek, és a levelek fölé nyúlnak. Körülbelül 10 cm hosszú fehér lapocka tüllből készülnek, amely körülveszi a központi lepel. A növény sokáig, változás nélkül, akár több hétig is virágozhat. A virágzás végén a virágok zöldre színeződnek, majd amikor már nem néznek ki szépen, ajánlott a szárral a növény szintjén a lehető legalacsonyabbra vágni.

Sok fajtát tenyésztettek, amelyek eltérnek a növények növekedésének méretétől, a virágoktól és a virágok alakjától.

Esemény

Lopatkovec Dél -Amerikából érkezett szlovák lakásokba és házakba. Az egzotikus szobai évelők szerelmesei elnyerték vonzó megjelenésüket és az említett gyakorlati előnyöket. A termelők azonban különösen értékelni fogják, hogy képes alkalmazkodni a helyi körülményekhez, annak ellenére, hogy meleg és párás trópusi területekről származik. A lapát, vagy latinul Spathiphyllum az ároni növények családjába tartozik.

Paraméterek

A Lopatkovec mesterséges növényünk 108 cm magas, beleértve az alapvető műanyag virágcserepet is, amelyben rögzítve van. A lapátot a belső térre tervezték. Alapvető műanyag virágcserépben szállítjuk, 17,78 cm átmérővel. A mesterséges aljzatot moha utánzat borítja. 4 zöld szára van, amelyek műanyagból készültek, és amelyeken 30 természetes zöld műanyag levél található, amelyek tapintásra elevennek tűnnek. Ezenkívül ez a növény 4 hosszú, fehér művirágot is tartalmaz, amelyek valóban reálisak.

Elhelyezkedés

A Lopatkovec mesterséges növény nagyon reálisan feldolgozott, ezért szépségével minden belső teret kellemesebbé tesz. Díszítő elemként elhelyezheti a nagy ablakban vagy a padlón. A lopatkoveci üzem ideális megoldás kellemes légkör kialakításához irodában , étteremben , pihenőszobában , otthonban stb. Ez a lapát hangulatossá teszi minden munkakörnyezetet, de egyben relaxációs zónát is. Ez egy gyönyörű belső dekoráció, amely miatt nem kell aggódnia, de változatlan formájában még sok éven át boldoggá tesz.

Kombinációk

Mesterséges lapátunk nagyon népszerű és nagyon szép növény. Ő maga is tökéletesen kiemelkedik az űrben, de határozottan megérti a többi növényt, amelyeket vele kombinál. Alapvetően minden zöld növény illik hozzá. Nagyszerű választás például Palicha , Laurel vagy Philodendron Xanadu . Ezzel a kombinációval hangulatossá teheti otthonát, éttermet, vagy létrehozhat egy gyönyörű zöld béke oázist, például a wellnessben. Hozzáadhat egy hasonlóan szép virágcserepet, amelynek nagy választékát honlapunkon is megtalálja. Erről tanúskodik a magas vagy alacsony változat. Ez a növény határozottan nagyon változó, így a fantáziája teljes mértékben működhet.

Paraméterek

Termékkód 20029
Magasság 110 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
A betét átmérője 17 cm
Törzs / szár hossza 35 cm
Szárak / szárak száma 4 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ág hossza 65 cm
Ágak száma 37 ks
Elágazó anyag műanyag
Levél szélessége 15 cm
Levél hossza 36 cm
Lapok száma 30 ks
Lapanyag műanyag
A virág szélessége 6 cm
Virág hossza 15 cm
Virágok száma 4 ks
Rügyek száma 3 ks
Törzs / szár színe zöld
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Virág színe tejszínes
Rügy színe zöld
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!