Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges orchidea rózsaszín 53 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
20 799 Ft
Csak ma
12 399 Ft ÁFA-val
9 762,99 Ft ÁFA nélkül
248 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Az orchidea egy gyönyörű és jellegzetes virágfajta, amely szintén az egyik legkülönfélébb. Az orchidea virág népszerűsége sok tényezőnek tulajdonítható - a virágok illatának, szépségének és színének. Az orchidea virágok szépsége, összetettsége és hihetetlen sokszínűsége páratlan a növényvilágban. Ezek az egzotikus szépségek alkotják a világ legnagyobb virágzó növénycsaládját a világon, több mint 30.000 különböző fajjal és legalább 200 000 hibriddel. Az orchidea otthon van az egyenlítői trópusokon, a sarkvidéki tundrában és mindenütt közöttük. Ennek a sokszínűségnek az oka az Orchida elképesztő képessége a környezethez való alkalmazkodásra. Mivel sokféle orchideafaj létezik, amelyek sokféle növekedési körülmények között virágoznak, viszonylag könnyű megtalálni azt, amely megfelel az Ön által biztosított feltételeknek, legyen az konyhaablak vagy üvegház. Azonban több tucat orchideafajta és több száz hibrid létezik, amelyek tökéletesen boldogok, ha a napsütéses ablakpárkányon nőnek.

Esemény

Az orchideák mindenütt nőnek, ahol az ember él. Meglepő a fajok sokfélesége. Jelenleg számukat több mint 30.000 fajra becsülik. Az orchideák leggazdagabb előfordulásának középpontjában elsősorban a trópusi és szubtrópusi erdők állnak, ahol a legtöbb ismert faj nő. Az Egyenlítőtől való távolság növekedésével az orchidea fajok száma csökken. A Földközi -tengeren még mindig több százan vannak, Közép -Európában csak tízesek, a sarkkörön pedig csak néhányan.

Az orchideák egyedisége azonban nem csak a szépségükben vagy a fajok sokféleségében rejlik. Számos tulajdonságuk van. Érdekes és egyedülálló jelenség a növényvilágban a szaporodásuk módja. Egyszerűen fogalmazva, az orchidea virágok tökéletesen alkalmazkodtak a beporzókhoz hosszú evolúciójuk során, nemcsak alakjukban, hanem különböző adaptációikban is. A virágok beporzása kapcsán újabb érdekes jelenséggel is találkozunk az Orchideáknál, amely az egyes fajok hibridjeinek viszonylag gyakori előfordulása.

Paraméterek

Mesterséges orchidea növényünk 53 cm magas, beleértve egy edzett műanyagból készült dekoratív virágcserepet. A fazékban lévő mesterséges hordozó felületét expandált agyag és dekoratív mohakövek borítják. A virágcserép átmérője 13 cm. Az Orchideánkban található egy zöld műanyag szár is, amelyen 6 természetes zöld levél található, szintén műanyagból. A gyönyörű 12 virág, finom rózsaszín színben, ciklámen mintával tűzve, finom szilikon anyagból készült. Ez az orchidea nagyon reális megjelenésű.

Elhelyezkedés

Ez az orchidea nagyon reális megjelenésű. Ez egy fényűző dekoráció, amely tapintásra és megjelenésre elevennek tűnik. A mesterséges orchidea előnye, hogy sokáig friss megjelenés, minden különösebb gondozás nélkül. Szintén nagy előnye a dekoratív virágcserép, amelybe ültetik. Minden további gond nélkül azonnal elhelyezheti a választott helyen. Alkalmas a belső terek elhelyezésére, például étkezőasztalra, komódra , előszobára vagy hálószobára . Nagyon alkalmas kereskedelmi terek díszítésére is, amely modern eleganciát és időtlenséget áraszt.

Kombinációk

A mesterséges orchideánk minden teret kitölti eleganciájával és tisztaságával, szó szerint várva. Egyéniségként kiemelkedő, de más növényekkel való kombináció nem jelent problémát számára. Például páfrányok, vagy más ún "Örökzöld" növények kínálatunkból. Ha azonban virágzó növényekkel szeretné kombinálni, az Orchideánkhoz illeszthetjük a megfelelő színű színeket, például frézia, tulipán, liliom, kalli vagy rózsa. Nagyon alkalmas esküvői dekorációként is.

Paraméterek

Termékkód 20032
Magasság 53 cm
Meghatározás belső
Virágcserép dekoratív
A virágcserép magassága 13 cm
A virágcserép átmérője 13.4 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 20 cm
Levél szélessége 10 cm
Lapok száma 6 ks
Lapanyag műanyag
Virágok száma 12 ks
Rügyek száma 8 ks
A virágcserép színe fehér
Levél színe zöld
Virág színe rózsaszín
Rügy színe zöld
Virágzó virágok száma 12 ks
Viráganyag textíliák
UV védelem nem

Vélemények

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 értékelés