Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növény Kala sárga-piros 50 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
10 999 Ft
Csak ma
6 569 Ft ÁFA-val
5 172,44 Ft ÁFA nélkül
457 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani április 17., szerda
2 999,00 Ft
Átvételi pontok április 18., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Kala egy évelő szobanövény, amelyet vonzó virágai miatt termesztenek. Téli kallának is nevezik, mert télen virágzik. A második név bőségszaru, szokatlan virágai miatt, amelyek a bőségszaruhoz hasonlítanak. A kályha virágai tömör száron nőnek, és többnyire, de nem kizárólagosan, a levelek fölé emelkednek. Körülbelül 8 cm nagyságú fehér hengeres tüllből készülnek, amely körülveszi a központi tincset, amely általában a tüllben van elrejtve. A tüll általában hófehér, de rózsaszín vagy narancssárga árnyalatú fajták is. A levelek zöldek, hosszúak, lándzsa alakúak és egy föld alatti rizómától esetlenek. Hosszú száron vannak. Számos fajtát tenyésztettek ki, amelyek méretükben, virágok és levelek színében különböznek egymástól. Egyes fajok akár 100 cm magasra is megnőhetnek, virágaik illatosak.

Esemény

A növény hazája Dél-Afrika mocsaras területei, ahol rendszeresen váltakoznak a téli páratartalmú, esős és árvizes időszakok, valamint a nyári aszályos időszakok, amikor a mocsaras talajok kiszáradnak. Kalának ugyanazok az életszükségletei vannak szobai körülmények között. A húsos rizómáknak köszönhetően gond nélkül átvészeli a száraz évszakot.

Paraméterek

A mesterséges Kala a legkelendőbb termékünk, magassága az alap műanyag virágcserepet is beleértve 50 cm. 5 gyönyörű sárga-piros virága van, melyek kiváló minőségű szilikon anyagból készültek. Levelei zöldek, finom erezettel, nagyon finom műanyagból készültek. A növényt 12,9 cm átmérőjű és 12 cm magas alapműanyag cserépben szállítjuk. A növény nagyon valósághű benyomást kelt.

Elhelyezkedés

Vigyen egy kis zöldet belső terébe ezzel a mesterséges Kalával, amely elevennek tűnik. A Kala nagyszerű módja annak, hogy felfrissítse otthona belsejét. Jellegzetes és kihagyhatatlan eleme lesz az íróasztalodon, pulton, a folyosón a komódon, a nappaliban, egyszóval bárhol, ahol szeretnéd élénkíteni a teret.

Kombinációk

Mesterséges Kalánk egy virág, aminek nincs szüksége kísérőre. Ő maga is kiemelkedik az űrből. Ha azonban mégis szeretné kombinálni, akkor sokoldalú. Például a kínálatunkból bármilyen növényzet alkalmas rá. Ilyen például a Shefler, a Monster vagy a világoszöld kínai dísz. Egy helyesen megválasztott dekoratív virágcseréppel kombinálva még jobban kiemeli Kala szépségét. Az összes említett terméket megtalálja weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20022
Magasság 50 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 12 cm
A betét átmérője 12.9 cm
Helyezzen be anyagot műanyag
Szárak / szárak száma 26 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Lapok száma 21 ks
Lapanyag műanyag
Virágok száma 5 ks
Törzs / szár színe zöld
Virág színe sárga, piros

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!