Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges bambusz 90 cm

Kedvezmény
15 %
Eredetileg
18 899 Ft
Csak ma
16 099 Ft ÁFA-val
12 676,38 Ft ÁFA nélkül
56 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 6., kedd
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 7., szerda
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A bambusz a leggyorsabban növekvő növény a Földön. Egy tipikus bambusz akár 10 centimétert is megnő egyetlen nap alatt. Néhány faj naponta akár egy métert is megnő, vagy 2 percenként körülbelül 1 millimétert. Valójában láthatja, hogy a növény a szeme előtt nő. Mindössze 5-8 év múlva a legtöbb bambuszfajta eléri az érettséget. A bambusz valóban a természet csodája. Fenntartható élelmiszer- és textilforrásként szolgál, és emberek milliói használják menedékek építésére. Hihetetlen mennyiségű termék készülhet bambuszból. A legjobb azonban az, hogy segít a környezet védelmében, ahogy növekszik.

Esemény

A bambusz a trópusi , szubtrópusi és ritkábban a mérsékelt égövben fordul elő. Konkrétan az Egyesült Államok délkeleti részén, valamint Közép- és Dél -Amerikában, valamint a Szaharától délre fekvő Afrikában szinte egész Afrikában, Ázsiában pedig Indiától, Japántól és Délkelet -Kínától Észak -Ausztráliáig fordulnak elő. A bambuszok is jelentős magasságban nőnek, pl. Dél -Amerikában 4700 m tengerszint feletti magasságig

Az első bambuszok a 19. század végén érkeztek Európába, de a jelenleg ismert fajok és változatok nagy részét német, belga és holland termelők csak az 1990 -es évek elején importálták.

Paraméterek

Mesterséges bambuszunk 90 cm magas . 15,24 cm átmérőjű alap műanyag virágcserépben szállítjuk, melynek felületét moha borítja. 4 csomagtartója műanyagból készült, valamint érintésből élő, természetes zöld színű levelek. A lapok száma 225 darab.

Elhelyezkedés

Ez a gyönyörű bambusz, amely hűen utánozza az élő fát, ideális kiegészítő otthona , irodája vagy orvosi rendelője számára - röviden, mindenhol, ahol nincs elegendő fény egy élő növény számára, vagy ahol nem lehet gondoskodni az életről rendszeresen növényeket. Szabadon álló növényként tökéletesen kiemelkedhet. Jellemző színeinek köszönhetően jelentős darab lesz belsejében . Valóban kihagyhatatlan, és garantáltan felkelti a figyelmet, függetlenül attól, hogy hol helyezi el.

Kombinációk

Bamboo mesterséges fa lehet szépen kombinálható bármilyen mesterséges fikusz vagy Krotonovcom a mi a termékek széles skáláját, amely megtalálható a honlapunkon. Difenbachie , de virágzó fák társaságában is remekelhet. Ez a mesterséges bambusz valóban sokoldalú társ, mivel nagyon elegáns és kellemes kialakítású. Gyönyörűen illeszkedik egy fa, beton vagy műanyag virágcserépbe. Mind az alacsony virágcserep, mind a magas változat megvágja őt. A választás rajtad múlik. Weboldalunkon gyönyörű virágcserepek széles választékát is megtalálhatja.

Paraméterek

Termékkód 20063
Magasság 90 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 13 cm
A betét átmérője 15.6 cm
Szárak / szárak száma 4 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 10 cm
Levél szélessége 1.5 cm
Lapok száma 225 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe zöld
Levél színe zöld
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!