Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges tenyér Areca 180 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
79 099 Ft
Csak ma
47 399 Ft ÁFA-val
37 322,05 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Az Areca az Areca családba tartozó növénynemzetség, amely körülbelül 50 fajt foglal magában. Számos pálmafa törzse bokrosan elágazó, levelei számos fényes legyező alakú részre tagolódnak, egymással szemben helyezkednek el. Az areca pálma karcsú, akár 25 méter magasra is megnő. A törzs átmérője 20-30 cm. Levelei szárnyasak, legfeljebb 10 cm szélesek, 1,5-2 méter hosszúak. Az Areca pálmát mezőgazdasági növényként termesztik könnyű talajokon, nedves területeken. Dísznövényként termesztik kertekben trópusi és szubtrópusi területeken, másutt beltérben szobanövényként. Leveleformája miatt néha lepkefának is nevezik.

Esemény

Az areca pálma Malajziában őshonos, de a trópusi Ázsiában, Óceániában és Kelet-Afrikában termesztik. Tipikus legyező alakú pálmafa elöl és hátul Indiában, Pakisztánban, Ceylonban, Kínában, Tajvanon és a Maláj-félszigeten. Számos trópusi és szubtrópusi területen is termesztik, ha az éghajlat megengedi. Legelterjedtebb Thaiföldön, Vietnamban, Malajziában, Burmában és Srí Lankán. Most kezdik termeszteni Kelet-Afrikában.

Paraméterek

A mesterséges Areca pálmánk 180 cm magas, virágtartóval együtt. Egy 17,78 cm átmérőjű műanyag virágcserépbe rögzítve kerül forgalomba. A három műanyag törzsön 34 darab mesterséges zöld levél található, amelyek megkülönböztethetetlenek az élőktől, és nagyon természetes benyomást keltenek.

Elhelyezkedés

A Palma Areca belső terekhez készült. Magasságánál fogva a gyönyörű műpálmafa alkalmas nagy reprezentatív termekbe, közösségi helyiségekbe vagy tágas fogadásokba. Remek kiegészítő mindenhol, ahol egy kis zöldet szeretnél, vagy ahol nem lehet élő növényt gondozni, akár fény, akár idő hiányában. Hosszú élettartamot biztosít, mindezt karbantartási igény nélkül.

Kombinációk

Javasoljuk, hogy az Areca-t különféle pálmafákkal, például Livistona- vagy Páfrányfákkal, vagy az Ön által választott pálmafákkal kombinálja. Minden növényzettel harmonikus belső teret hoz létre. De tökéletesen ki tud állni a térben és önmagában is. A dekoratív virágcserép kiválasztása nagyon fontos. A helyesen megválasztott virágcserép kiemelheti a pálmafa szépségét. Virágcserepek nagy választékát találja honlapunkon kínálatunkban.

Paraméterek

Termékkód 20004
Magasság 180 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Szélesség 30 cm
Helyezze be a magasságot 15 cm
A betét átmérője 18 cm
Törzs / szár hossza 74 cm
Szárak / szárak száma 3 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ág hossza 39 cm
Ágak száma 34 ks
Elágazó anyag műanyag
Levél szélessége 30 cm
Levél hossza 48 cm
Lapanyag műanyag
Rügyek száma 3 ks
Törzs / szár színe zöld, barna
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Rügy színe zöld
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!