Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Kenciapálma 150 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
59 899 Ft
Csak ma
35 899 Ft ÁFA-val
28 266,93 Ft ÁFA nélkül
93 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani április 17., szerda
2 999,00 Ft
Átvételi pontok április 18., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Kencia pálmát más néven Paradise Palm, Sentry Palm és Thatch Palm -nak is nevezik. Ez egy viszonylag lassan növekvő, elegáns pálmafaj, melyet gyakran egyszerre három vagy több növényből álló csoportokba ültetnek. Ideális pálmafa a házon belüli termesztéshez, de virágzik Dél -Kalifornia tengerparti területein is. 1885 - re a pálmafa elsőrendű lett Nagy - Britanniában, ahol a Journal of Horticulture megjegyezte, hogy: "Ezek a Kenciák nagyobb keresletben vannak, mint szinte bármely más pálmafa, nagyszerű szépségük és tartós tulajdonságaik miatt." Népszerűségük másik oka Viktória királynőnek tulajdonítható, aki minden otthonában termesztette őket, valamint utasítást adott, hogy pálmafáit helyezzék el koporsója köré.

Esemény

A Kenciapálma ama Lord Howe - szigetről származik, egy kis földterületről Ausztrália keleti partjainál. A Howea forsteriana botanikai nevét is e szigetről kapta. Lassan nő, ezért akár több évtizedbe is telhet, amíg eléri a 10 méteres maximális magasságot. Ezt a fajt a Természetvédelmi Világszövetség sebezhetőnek tartja. Lord Howe szigetén termesztik vadmagvak összegyűjtésével és csíráztatásával, hogy dísznövényként exportálják a világ minden részére. A magvak és palánták kereskedelme azonban szigorúan szabályozott.

Paraméterek

A mi mesterséges Kencia pálmánk 150 cm magas, beleértve a virágcserepet is. Törzsét 4 darab műanyag, de nagyon hiteles szerkezetű szár alkotja. 38 levéllel rendelkezik, melyek a természetes zöld két árnyalatában pompáznak, így biztosítva a legtermészetesebb hatást. 20,32 cm átmérőjű műanyag alapcserépben szállítjuk, mely mesterséges szubsztrátummal ellátott, ennek felületét pedig dekoratív expandált agyag egészíti ki.

Elhelyezés

Amennyiben trópusi hangulatot szeretne varázsolni otthonába, ne hagyja ki a Kenciát sem. Ez a növény nagyszerűen fog mutatni az Ön otthonában és irodájában. Tökéletes dekorációként szolgál bevásárlóközpontokban vagy kávézókban is. Minden szobát felpezsdít és utánozhatatlan ragyogásban részesít. A Kencia trópusi pálmafa gyönyörű dekorációs kiegészítő minden otthonba vagy közterületre, ezért csak ajánlani tudjuk Önnek.

Kombinációk

A mi Kencia pálmánk jól kombinálható más típusú pálmafákkal, illetve lombnövényekkel, mint amilyen például a Buzogányvirág, a Könnyezőpálma vagy az Alokázia. Azonban egyénként is teljes mértékben kitűnik, szépsége pedig méginkább kiemelhető egy egyszínű virágcserép segítségével, melyet ízlése szerint kiegészíthet faforgács, vagy dekoratív kövek segítségével. Választhat alacsony vagy magas virágcserepet is, ugyanis mindkettő alkalmas a számára. Az összes említett terméket megtalálja weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20010
Magasság 150 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 15 cm
A betét átmérője 19.8 cm
Szárak / szárak száma 4 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágak száma 38 ks
Elágazó anyag műanyag
Levélmagasság 13 cm
Levél szélessége 1 cm
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe zöld, barna
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 55 cm
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!