Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Műfa Ficus Benjamin bordó 170 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
55 099 Ft
Csak ma
32 999 Ft ÁFA-val
25 983,46 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Fikus Benjamin egy örökzöld dekoratív fa, amely az egyik legnépszerűbb szobanövény. Enyhén lelógó ágai és tojásdad hegyes levelei vannak. Általában mélyzöld színűek, és nagyon gyakran tarka levelű növényeket is termesztenek. A fikusz régóta az egyik legnépszerűbb szobanövény, azért is, mert gyönyörű zöld textúrát kínál fényes levelekkel az ágakon, amelyek általában egyetlen törzsből nőnek ki, így egy kis fára hasonlítanak. Ráadásul a fikus termesztésre igénytelen növény, így kezdő termesztőknek is megfelelő. Nagyon alkalmazkodó növény, amely megszokja a különböző fényviszonyokat, talajt vagy hőmérsékletet, de bizonyos sajátosságok vonatkoznak rá. A Ficus például a huzatra és a túlzott öntözésre való érzékenységéről ismert. Mindkét esetben a levelek leejtése hónapokba telhet, mire újraindul a növekedése.

Esemény

A Fikus Ázsiában és Ausztráliában őshonos, különösen Indiában, a Dzsabában és Balin. Valamint Ausztrália északi és déli részén, Bhutánból, Kambodzsából, Kínából, a Fülöp-szigetekről, Laoszból, Malajziából, Nepálból, Új-Guineából, Thaiföldről, Vietnamból és a csendes-óceáni térségből. Természetes körülmények között trópusi erdőkben található.

Paraméterek

Fikus Benjamin bordó műfánk virágtartóval együtt 175 cm magas. Műanyag alap virágcserépben szállítjuk, melynek átmérője 17,83 cm, magassága 15 cm. Ez a mesterséges Ficus kivételes és színe miatt kihagyhatatlan. Színe nagyon érdekes, míg a levelek felső része a zöld különböző árnyalatai, az alsó része pedig a bordó színű. A Ficusnak 2 barna törzse van, természetes anyagból. A Fikus Benjamin ideális választás a belső térbe.

Elhelyezkedés

A Fikus Benjamin bordó műfánk alkalmas nappaliba, étkezőbe, előszobába vagy védett külsőbe. Ideális éttermekbe, szállodai hallba. Még egy mesterséges növény is lenyűgözően nézhet ki. A fa hozzáadott értékét minden bizonnyal érdekes, természetes törzse is hozzáadja. A Fikus Benjamin bordó kétségtelenül kellemesebbé teszi belső terét.

Kombinációk

Az Artificial Ficus nagyszerű társa bármely más pálmának, fának vagy növénynek a kínálatunkban. Akár az Areca pálmafával, akár a Dracena fával kombinálod, egy lépést sem teszel félre. Javasoljuk továbbá a helyesen megválasztott virágcserepet, mely segít az ízléses és modern dekoráció kialakításában. Virágcserepek széles választékát találja e-shopunkban.

Paraméterek

Termékkód 20260
Magasság 174 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 14 cm
A betét átmérője 17.83 cm
Szárak / szárak száma 2 ks
Szár / szár anyaga faipari
Lapanyag textíliák
Törzs / szár színe barna
Levél színe zöld, burgundia
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!