Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges gömbölyű Fikuszfa 130 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
42 899 Ft
Csak ma
25 699 Ft ÁFA-val
20 235,43 Ft ÁFA nélkül
92 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani május 30., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok május 31., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Füge szlovák megfelelője, a Fikus név csak a nemzetség dekoratív fajaira utal, különösen azokra, melyek kemény, fényes, sötétzöld, elliptikus levelekkel rendelkeznek. A Fikusz család több mint 800 trópusi és szubtrópusi fás szárú növényfajt tartalmaz. A Fikuszt légies gyökerekből származó másodlagos törzsek alkotják. A mi viszonyainkban a trópusi fajokat dísznövényként termesztik. A közönséges Fikusz a Földközi -tenger térségéről származó szubtrópusi faj, de Szlovákiában is termesztik, gyümölcsét (füge) pedig importálják. A közönséges Fikusz lombhullató fa vagy cserje, általában 10 m, de legfeljebb 15 m magasra nő. A levelek egyszerűek, 10-30 cm hosszúak. Egyes források szerint egyszikű, mások szerint kétszikű növény. A pépe és éretlen gyümölcse mérgező.

Előfordulás

A Közel - Keletről és Nyugat - Ázsiából származik, de ősidők óta termesztik. Mára már az egész világon jelen van dísznövényként és gyümölcsfaként is. Ázsia és Észak - Amerika helyi térségeiben honosított faj lett. Ma a Földközi-tenger nyugati részétől India északkeleti részéig terjedő terület övezetében találjuk háziasított növényként. Szlovákiában több évszázada termesztik meleg területeken, szőlőkben vagy különböző védett helyeken, de termesztése hazánkban nem nyereséges, mivel a Fikusz gyakran megfagy.

Paraméterek

A mi mesterséges Fikuszunk 130 cm magas, beleértve a virágcserepet is. 1 természetes fából készült törzsből áll, melynek tetején egy gömb alakú levélkorona található. A fő törzs peremén egy vékonyabb törzs is megtalálható, mely arra tekeredve egészíti ki a dizájnt, valamint realisztikusabb látványt biztosít. 1312 darab műanyagból készült, élethű levéllel rendelkezik, melyeket természetes zöld szín és fehér szélek jellemeznek. E mesterséges példány a Fikusz élő verziójának tökéletes mása. Fikuszunk 20,50 cm átmérőjű, dekoratív betétbe rögzített, mely mesterséges szubsztrátummal ellátott. A szubsztrátum felülete dekoratív expandált agyaggal borított.

Elhelyezés

A mi mesterséges Fikuszunk nagyon szépen kitölti a nyitott és jól megvilágított szobákat. Reális megjelenésének köszönhetően gyönyörű dekorációja lesz az Ön otthonának vagy irodájának, garantáltan el is feledi majd, hogy növénye valójában mesterséges. Gyönyörűen kiemelkedik a talapzaton, a nappaliban és az étkezőben, leginkább a lakás, vagy a ház legreprezentatívabb részein. A mesterséges Fikusz garantáltan egzotikus környezetet biztosít egyenesen az Ön otthonában.

Kombinációk

A mesterséges Fikusz nagyon jól kombinálható más Fügefajokkal, de különböző Pálmákkal is. Amennyiben attól tart, hogy virágzó növényei egyikét sem tudja majd elhelyezni a Fikusz mellett, valóban téved. Nagyon szépen kiegészítik egymást például a Rákollóvirággal. A Fikusz számára az ORIENT virágcserepeinket javasoljuk, melyek elérhetőek világosabb, illetve sötét színű rattan mintában is. E konkrét és sok más megfelelő virágcserepet is megtalál honlapunkon.

Paraméterek

Termékkód 20085
Magasság 130 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 22 cm
A betét átmérője 19.75 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga faipari
Ág hossza 4 cm
Levél szélessége 4 cm
Levél hossza 8 cm
Lapok száma 1312 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Ág színe zöld
Levél színe zöld, fehér
Törzs / szármagasság 65 cm
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!