Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges fügefa 135 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
38 599 Ft
Csak ma
23 099 Ft ÁFA-val
18 188,19 Ft ÁFA nélkül
1 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Figovník , a szlovák Fikus név csak a nemzetség dísznövényeire utal, különösen azokra, amelyek kemény, fényes sötétzöld elliptikus levelekkel rendelkeznek. A füge család több mint 800 trópusi és szubtrópusi fás szárú növényfajt tartalmaz. A fügefák másodlagos törzset képeznek a légi gyökerekből. A mi viszonyainkban a trópusi fajokat dísznövényként termesztik. A füge a Földközi -tengerből származó szubtrópusi faj. De Szlovákiában is termesztik, amelynek gyümölcsét (füge) hozzánk importálják. A füge egy lombhullató fa vagy cserje, általában 10 m, de legfeljebb 15 m magasra nő. A levelek egyszerűek, 10-30 cm hosszúak. Egyes források szerint egyszikű növény, mások szerint kétszikű. A pép és az éretlen gyümölcs mérgező.

Esemény

A Közel -Keletről és Nyugat -Ázsiából származik, de ősidők óta termesztik, és mára az egész világon dísznövényként és gyümölcsfaként termesztik. Ázsia és Észak -Amerika helyi helyein honosított faj lett. Ma a Földközi-tenger nyugati részétől India északkeleti részéig terjedő terület övezetében találjuk háziasítottnak. Szlovákiában több évszázada termesztik meleg területeken szőlőkben vagy különböző védett helyeken, de termesztése hazánkban nem jövedelmező, és Figovník gyakran megfagy.

Paraméterek

A mesterséges fügefánk 135 cm magas, beleértve a virágcserepet is. 4 törzsből áll, amelyek természetes fa és barna műanyag szárak kombinációjából készülnek. A lombozat a törzsek első harmadában kezdődik. A levelek műanyagból készülnek, amelyek érintésre elevenek és 66 darabot tartalmaznak. Ez a fügefa élő változatának tökéletes mása. A fügefánkat 17,78 cm átmérőjű díszbetétben szállítjuk, mesterséges aljzattal együtt, amelyet mohautánzat borít.

Elhelyezkedés

A mesterséges fügefánk nagyon szépen kitölti a nyitott és világos szobákat. Reális megjelenésének köszönhetően gyönyörű dekorációja lesz otthonának vagy irodájának, és elfelejti, hogy ez a fügefa valójában mesterséges. Gyönyörűen kiemelkedik a talapzaton, a nappaliban és az étkezőben , mindig a lakás vagy a ház legreprezentatívabb részein. A mesterséges fügefánk garantáltan egzotikumot hoz az otthonába.

Kombinációk

A mesterséges fügefa nagyon jól kombinálható a fügefa más fajaival, de különböző pálmafákkal is . Ha attól tart, hogy a virágzó fajtákat nem tudja elhelyezni a pálmafa melletti szobában, ez nagy hiba. Nagyon jól kiegészíti például a Guzmaniát . Ezt a fügefát is tökéletesen "megértjük" műanyag RATO virágcserepeinkkel, világosabb, de sötét színű rattan mintával. Kínálatunkban megtalálja őket. A virágcserépben történő ültetést azáltal is különlegessé teheti, ha faforgácsot helyez az aljzat felületére, amelynek nagy választékát honlapunkon is megtalálja.

Paraméterek

Termékkód 20057
Magasság 135 cm
Szín zöld
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
A betét átmérője 18 cm
Szárak / szárak száma 4 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ág hossza 35 cm
Ágak száma 4 ks
Levél szélessége 15 cm
Levél hossza 20 cm
Lapok száma 66 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 70 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!