Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges trópusi pálmafa 160 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
52 099 Ft
Csak ma
31 199 Ft ÁFA-val
24 566,14 Ft ÁFA nélkül
8 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani június 17., hétfő
2 999,00 Ft
Átvételi pontok június 18., kedd
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

E nemzetség növényei közé tartoznak a vékony törzsű pálmafák, általában több törzs, amelyeken gyűrűs hegek vannak. A növények levelei függőlegesek, élénkzöldek, levelei lándzsásak, tarajosak, vágottak, különböző méretűek. A legtöbb pálmafa, amely képes alkalmazkodni a beltéri körülményekhez, nedves trópusokról származik. A termesztés során ezért meg kell próbálnunk olyan körülményeket teremteni számukra, mint a természetben.

Esemény

A pálmafák a trópusi és szubtrópusi zónák tipikus növényei, csak néhány pálmafaj nő be

a mérsékelt öv melegebb területei. A pálmafák nagyon változatosak, az esőerdőktől a sivatagokig szinte minden élőhelyen élnek. A legismertebb és legszélesebb körben termesztett növénycsaládok közé tartoznak. Ázsiában széles körben elterjedt Indiától északkeletre és Kínától Észak -Thaiföldig.

Paraméterek

Mesterséges trópusi pálmafánk az élő növény tökéletes utánzata. Magassága 160 cm, beleértve az alap műanyag virágcserepet is , amelynek átmérője 15,24 cm . A mesterséges hordozó felületét mohautánzat borítja.

A zöld műanyag törzsek száma 5 darab, amelyeken 15 gyönyörű, érintésre élő levél található. Tökéletességéből csak egy dekoratív virágcserép hiányzik, amelyet az ültetéshez kövekkel együtt választhat kínálatunkból.

Elhelyezkedés

A mesterséges trópusi pálmafának köszönhetően egy darab zöldet hozhat a belső sötét sarkokba vagy az uszodák és fürdőszobák nagyon párás környezetébe. Ha házba vagy lakásba helyezi, azonnal a béke oázisává varázsolja otthonát. Alkalmas beltéri terekben, például bevásárlóközpontokban , szállodákban és éttermekben . A nagyon reális megjelenésű mesterséges növény minden belső teret kellemesebbé tesz, legyen az iroda, étkező vagy tárgyaló. Bárhol elhelyezhető anélkül, hogy figyelembe kellene vennie a világítást és az üzemi körülményeket vagy a hőmérsékletet.

Kombináció

A pálmát kombinálhatja egy másik tenyérrel vagy egzotikus növénysel. Harmóniát hoz, amely megfelel esztétikai és gyakorlati kritériumainak . A mesterséges trópusi pálmák a fikusz, a datolyapálma és az olajfák kombinálását javasolják . Inspiráló zöld környezetet teremt otthonában vagy munkahelyén, amely életmódjának részévé válik. Segítségükkel könnyű hangsúlyozni a szoba előnyeit, vagy éppen ellenkezőleg, elfedni a hiányosságokat, zónákra osztani a szobát és egyedi hangulatot teremteni.

Paraméterek

Termékkód 20006
Magasság 160 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 12 cm
A betét átmérője 15 cm
Szárak / szárak száma 5 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágmagasság 19 cm
Levélmagasság 45 cm
Levél szélessége 30 cm
Lapok száma 15 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe zöld
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 75 cm
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!