Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Kenciapálma 180 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
55 099 Ft
Csak ma
32 999 Ft ÁFA-val
25 983,46 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Kenciapálma egy elegáns növény, mely azért is népszerű beltéri termesztésben, mert kevés fényt igényel. Viszonylag lassú növekedésű, akár 10 m magas, 6 m széles és levelei akár 3 m hosszúak is lehetnek. Erre a pálmára jellemzőek a sötétzöld színű hosszú szárak, melyek keskeny, hosszú levélrészeket viselnek. A Howea forsteriana nagy népszerűségnek örvendett szobanövényként Európában, illetve az Egyesült Államokban a viktoriánus korszak alatt, mikor egzotikus pálmafákat, illetve más növényeket gyűjtöttek Angliában és másutt. A Kencia jelentékeny "szalonpálmafává" vált az 1970-es évek elején, amikor vetőmagjait először kezdték el exportálni a Lord Howa szigetről.

Előfordulás

A Kenciapálma a csendes - óceáni Lord Howe - szigetről származik. Könnyen nő a szabadban olyan területeken, mint Dél -Ausztrália és Észak Új - Zéland, ahol meglehetősen gyakori előfordulású magánkertekben vagy utcai faként. Északon, de Anglia délnyugati részén is termeszthető. Szintén nő Spanyolország déli részén és az USA déli részén is.

Paraméterek

A mi Kencia pálmafánk 180 cm magas, beleértve a virágcserepet is. 4 törzsből áll, melyek természetes fa és zöld műanyag szárak kombinációjából készültek. A levélzet körülbelül a pálmafa felénél kezdődik, 14 darab műanyag levéllel rendelkezik, valamint megkülönböztethetetlen az élőtől. Ez a pálmafa tehát az ő élő változatának tökéletes mása. A növényt 20,32 cm átmérőjű, dekoratív betétben szállítjuk, mely mohautánzattal borított mesterséges aljzattal van ellátva.

Elhelyezés

A mi Kencia pálmafánk nagyon szépen kitölti a nyitott és világos szobákat. Reális megjelenésének köszönhetően gyönyörű dekorációja lesz otthonának vagy irodájának, illetve meg is fog feledkezni róla, hogy a pálma valójában mesterséges. Gyönyörűen kiemelkedik a talapzaton, a nappaliban és az étkezőben, mindig a lakás vagy a ház legreprezentatívabb részein. A Kencia garantáltan egzotikumot visz otthonába.

Kombinációk

A mi Kencia pálmánk nagyon jól kombinálható más típusú pálmákkal, de különféle Cikászokkal és páfrányokkal is. Ha attól tart, hogy a virágzó növényei egyikét sem tudja majd elhelyezni a pálmafa mellett, akkor valóban téved. Nagyon szépen kiegészítik egymást az Orchideákkal vagy a Guzmaniával. Ezen kívül tökéletesen kiegészítődik a mi világosabb, illetve sötét rattan mintás RATO műanyag virágcserepeinkkel, melyeket kínálatunkban megtalál. A virágcserépbe való ültetést még különlegessebbé teheti, ha faforgácsot helyez az aljzat felületére. Ennek nagy választékát honlapunkon is megtalálja.

Paraméterek

Termékkód 20015
Magasság 180 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 17 cm
A betét átmérője 19.8 cm
Szárak / szárak száma 4 ks
Szár / szár anyaga faipari, műanyag
Ágmagasság 34 cm
Ágak száma 14 ks
Levélmagasság 80 cm
Levél szélessége 33 cm
Lapok száma 14 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 30 cm
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!