Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges páfrányfenyő fa 180 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
66 799 Ft
Csak ma
39 999 Ft ÁFA-val
31 495,28 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Páfrányfenyő vagy más néven Ginkgo biloba levelei nagyok és sötétzöld színűek. 5-9 lelógó levele van, melyek egy nyitott esernyőre hasonlítanak, csúcsai pedig kerekek. A Ginkgo biloba növény magassága általában 50-100 cm, de a vadonban akár 30 méter is lehet. A különböző fajtákból kifolyólag a levelek mérete is eltérő, sőt mintás fajták is léteznek. A Páfrányfenyő gyorsan növekvő fa. Az érett növény levelei általában spatula alakúak, míg az éretlen fák levelei általában hosszúak és keskenyek. Sokan a levelét egy kacsa lábához hasonlítják. A páfrányfenyő különösen alkalmas mint fafeldolgozásra, üzemanyagként, ökológiai erdőgazdálkodásra, valamint élőhelyet biztosít a vadon élő állatok számára. A déli közösségekben árnyékfaként volt elterjedt. Furnérját sikeresen használják rétegelt lemezként gyümölcsök és zöldségek tárolására.

Előfordulás

A páfrányfenyő New Jersey és Delaware déli részétől Dél - Florida part menti síkságán át Nyugat és Kelet -Texasig, valamint északon a Mississippi -völgyben Oklahoma, Arkansas, Missouri délkeleti részéig és Tennessee délnyugati részéig megtalálható.

Paraméterek

A mi mesterséges Páfrányfenyőnk 180 cm magas, beleértve a virágcserepet is. Egy alap műanyag virágcserépben szállítjuk, melynek átmérője 25,4 cm. A virágcserép mesterséges szubsztrátummal ellátott, melynek felülete mohautánzattal borított. 1 műanyag törzsből és 251 műanyag levélből áll, melyek tapintásra elevennek tűnnek. A Páfrányfenyő egy nagyon érdekes beltéri növény.

Elhelyezés

Gyönyörű, mesterséges Páfrányfenyőnk, amely hűen utánozza az élő fát, ideális kiegészítője lehet egy bevásárlóközpontnak, wellness -központnak, otthonának, irodájának vagy orvosi rendelőjének. Röviden, minden olyan térbe alkalmas, ahol nincs elég fény, illetve a körülmények nem adottak egy élő növény gondozására. Ez a mesterséges fa egyaránt ideális hibák elfedésére vagy a belső tér üres helyének kitöltésére.

Kombináció

A mesterséges Páfrányfenyő nagyon jellegzetes fa. Gyönyörű társa lenne például a Sugárarália, a Flamingóvirág vagy a Csodacserje, valamint egy helyesen megválasztott dekoratív virágcserép is tovább hangsúlyozhatja egyediségét. Az összes említett terméket megtalálja weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20051
Magasság 180 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 21 cm
A betét átmérője 24.9 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 16 cm
Levél szélessége 7 cm
Lapok száma 215 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe zöld
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 85 cm
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!