Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Fikusz fa 150 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
53 299 Ft
Csak ma
31 899 Ft ÁFA-val
25 117,32 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Fügefa szlovák megfelelője, ama Fikus név, csak e nemzetség díszfajaira utal, különösen azokra, melyek kemény, fényes, sötétzöld és elliptikus levelekkel rendelkeznek. A Füge család több mint 800 trópusi és szubtrópusi fás szárú növényfajt tartalmaz. A Fikuszt légies gyökerekből származó, másodlagos törzsek alkotják, egyes források szerint egyszikű, mások szerint kétszikű növény. A mi körülményeink között a trópusi fajokat dísznövényként termesztik. A közönséges Fikusz egy Földközi -tenger térségéről származó szubtrópusi faj, de Szlovákiában is termesztik, valamint gyümölcseit (füge) importálják. A közönséges Fikusz lombhullató fa vagy cserje, általában 10 m, de legfeljebb 15 m magasra nő. A levelek egyszerűek, 10-30 cm hosszúak, pépe és az éretlen gyümölcse pedig mérgező.

Előfordulás

A Közel - Keletről és Nyugat - Ázsiából származik, de ősidők óta termesztik. Ma már az egész világon dísznövényként és gyümölcsfaként is jelen van. Ázsia és Észak - Amerika helyi térségeiben honosított faj lett. Napjainkban a Földközi - tenger nyugati részétől egészen Északkelet - Indiáig terjedő sávokban háziasított. Szlovákiában több évszázada termesztik meleg területeken, szőlőkben vagy különböző védett helyeken, de hazánkban a termesztése nem nyereséges, mivel a Fikusz gyakran megfagy.

Paraméterek

A mi mesterséges Fügefánk 150 cm magas, beleértve a virágcserepet is. Természetes törzsekből áll, melyek érdekes módon fonódnak össze. A szárak első harmadában kezdődő lombozat zöldesfehér, műanyagból készült levelekből áll, melyek érintésre megkülönböztethetetlenek az élőktől. Termékünk a Fikusz élő verziójának tökéletes mása. Növényünket 17,5 cm átmérőjű, alap műanyag virágcserépben szállítjuk, mely mohával borított mesterséges szubsztrátummal ellátott.

Elhelyezés

A mesterséges Fikusz nagyon szépen kitölt minden nyitott és világos szobát. Reális megjelenésének köszönhetően gyönyörű dekorációja lesz otthonának vagy irodájának, de előszobáiban, éttermi létesítményeiben is remekelhet. A Fikusz sokkal jobb megjelenést biztosít az egész belső térnek, valamint kellemesebbé teszi a várakozást. Magasabb virágcserepekben emelkedik ki leginkább. A mesterséges Fikusz garantáltan egzotikumot visz egyenesen az Ön otthonába.

Kombinációk

A mesterséges Fikusz nagyon jól kombinálható más típusú Fügefákkal, Pálmaliliommal vagy különféle Pálmafákkal. Amennyiben attól tart, hogy virágzó növényei nem találják meg helyüket a pálmafa mellett, valóban téved. A különböző színes példányok rendkívüli összhangot teremtenek a pálmával. Javasoljuk, hogy válasszon egyszínű virágcserepet, melyet különlegessé tehet faforgács vagy díszítő kövek segítségével. A kiegészítő dekorációk és a virágcserepek gazdag választéka megtalálható honlapunkon.

Paraméterek

Termékkód 20079
Magasság 150 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Szélesség 35 cm
Helyezze be a magasságot 14 cm
A betét átmérője 17.5 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga faipari
Ág hossza 5 cm
Levél szélessége 3.5 cm
Levél hossza 6 cm
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe zöld, fehér
Törzs / szármagasság 48 cm
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!