Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Kolokázia zöldfa 150 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
72 899 Ft
Csak ma
43 699 Ft ÁFA-val
34 408,66 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A zöld Kolokázia vagy másnéven Taro, egy egyszikű kontyvirágfélék családjába tartozó, nagyon régi kulturális növény. Nagy, szív alakú levelekkel rendelkezik, melyek általában elérik a 2 m magasságot. Földalatti gumókból nőnek, apró virágainak számos virágzata pedig általában tulkóval borított. Egyes fajták gumói káros oxálsavat tartalmaznak, ezért alapos hőkezelés javasolt használatuknál, illetve a gumók főzése után ajánlott a vizet kiönteni. Csehországban a Taro elsősorban ázsiai élelmiszerboltokban kapható.

Előfordulás

A zöld Kolokázia valószínűleg Délkelet - Ázsiából és a Szunda - szigetekről származik. Máig nő Burmától egészen Új - Guineáig, valamint mára már széles körben termesztik Kelet -Ázsiában, a Csendes -óceánon és az Antillákon is. Az Arum maculatum, vagyis az ú.n. Foltos kontyvirág rokona. Európában a zöld Kolokáziát kertészetekben és háztartásokban termesztik dísznövényként.

Paraméterek

A mi mesterséges Kolokázia zöldfánk 150 cm magas. 4 műanyag törzsből, valamint 21 műanyag levélből áll, melyek érintésre megkülönböztethetetlenek az élőktől. Ezt a mesterséges Kolokázia zöldfát 20,32 cm átmérőjű alap műanyag virágcserépben szállítjuk, valamint lehetőséget kínálunk saját elképzelése szerint megválasztott, dekoratív virágcserép megrendelésére is. Ez a mesterséges fa beltérre rendeltetett.

Elhelyezés

Vigyen egy kis zöldet lakberendezésébe a mesterséges Kolokázia segítségével, amely teljesen élethűen mutat, és tökéletes megoldást nyújt otthona vagy irodája újjáteremtésére. Megfelelő kiegészítőként fog szolgálni az Ön nappalijában vagy dolgozószobájában is egyaránt. Ez az növény a valaha volt legnépszerűbb növények közé tartozik, melyet építészek is szívesen vesznek igénybe a tér kitöltésére tervezési javaslataikban. Nagyon modern és természeties darab, mely minden teret garantáltan felfrissít szépségével.

Kombinációk

Ajánljuk dekoratív virágcserepekkel kombinálni, melyek különböző változataiból válogathat weboldalunkon. A mesterséges Kolokázia gyönyörű, elegáns növény. Tökéletesen kiemelkedik a térben, valamint a kínálatunkban szereplő növényekkel együttesen is nagyon mutatós.

Paraméterek

Termékkód 20046
Magasság 150 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 15 cm
A betét átmérője 20 cm
Szárak / szárak száma 4 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ág hossza 43 cm
Levél szélessége 30 cm
Levél hossza 40 cm
Lapok száma 21 ks
Lapanyag műanyag
Rügyek száma 7 ks
Törzs / szár színe barna
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 50 cm
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!