Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Páfrányfa 180 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
79 099 Ft
Csak ma
47 399 Ft ÁFA-val
37 322,05 Ft ÁFA nélkül
1 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani május 30., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok május 31., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A páfrányok a világ legmeglepőbb növényei közé tartoznak. Törzsük többé -kevésbé vékony, de leveleik könnyen meghaladhatják a két méter hosszúságot. Távolról úgy néznek ki, mint a pálmafák, mégha igazából nincs is mit összetéveszteni rajtuk, mert nincs bennük semmi közös. Annak ellenére, hogy nincs virágjuk, ez nem akadályozta meg őket abban, hogy a kertek, teraszok és lakások egyik legnépszerűbb növényeivé váljanak. A páfrány gyökérzettel, szárral, valamint levelekkel rendelkezik és nincs semmiféle magja. A levelek nem hasonlítanak más növények leveleire, úgy néznek ki, mintha egy ágba több ágat fektetnének, és a szárhoz rögzítenék. Színük a világoszöldtől egészen a sötétzöldig változhat. A fapáfrányok levelei szabad természetben gyakran lehullanak, mégis sikerül újból gyökeret verniük az új földi helyzetből, és új függőleges növekedést indítaniuk.

Előfordulás

A leghíresebb és legfagyállóbb fapáfrányok Tazmániában, Új-Zélandon és Ausztráliában őshonosak. Részleges árnyékot igényelnek, de árnyékos helyet is elviselnek. Száraz nyári környezetben nem alkalmas számukra a közvetlen napfénnyel sújtotta területen való elhelyezés. Ismert arról, hogy erős árnyékban virágzik, ahol aligha élne túl más növény. Területünkön, Vágbeszterce környékén érdekes, páfrányokban gazdag helyekre lehet lelni. Ennek oka a hegyvidéki dombormű, amely a legkülönfélébb élőhelyeket nagy számban hozza létre - a száraz szikláktól a vizes talajokig és mocsarakig.

Paraméterek

Mesterséges páfrányfánk 180 cm magas, beleértve a virágcserepet is. A cserépbe ültetett fának 5 mesterséges törzse van, illetve 128 mesterséges zöld levéllel rendelkezik, melyek megkülönböztethetetlenek az élőktől. Belső térre rendeltetett. 25,4 cm átmérőjű alap műanyag virágcserépben szállítjuk, melynek mesterséges felülete mohautánzattal borított.

Elhelyezés

Amennyiben fényhiányos helyiségében van szüksége szobanövényre, ilyen esetben a páfrányfa jelent megfelelő választást, mely mindig attraktív lesz. Leginkább a szoba illetve szekrény sarkában tűnik ki, ugyanakkor reprezentatív terekben való elhelyezése is rendkívül előnyös. A páfrányfa gyönyörű dekorációs kiegészítő minden belső tér számára, mivel kellemes hangulatot varázsol, valamint dekorálja a helyiséget. Alkalmas még a rendkívül igényes belső terekbe (fényhiány, dohányzóhelyek) is. Könnyen kezelhető és hosszú élettartamot biztosít - mindezt karbantartás nélkül.

Kombinációk

Titokzatos erdei hangulatra vágyik, amely honosulni fog lakásában, és nem tudja hogyan érheti ezt el? Az ideális megoldást a látványos páfrányok jelentik, melyek lenyűgöző levelekkel rendelkező szobanövények, és amelyek a legszebb zöld árnyalatokba öltöztetik otthonát.

Különböző színű és méretű évelő növények, sziklakerti növények, páfrányok és dísznövények kombinálhatóak a mi mesterséges páfrányfánkkal. Javasoljuk, hogy dekoratív virágcserépbe helyezze, amelynek nagy választékát online áruházunkban is megtalálja.

Paraméterek

Termékkód 20053
Magasság 180 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 22 cm
A betét átmérője 23.9 cm
Szárak / szárak száma 5 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 40 cm
Levél szélessége 10 cm
Lapok száma 128 ks
Lapanyag műanyag
Rügyek száma 30 ks
Törzs / szár színe barna
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 35 cm
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!