Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Philodendron műfa 140 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
72 899 Ft
Csak ma
43 699 Ft ÁFA-val
34 408,66 Ft ÁFA nélkül
30 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani április 17., szerda
2 999,00 Ft
Átvételi pontok április 18., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Filodendron az Araceae család virágzó növényeinek nagy nemzetsége, termofil növény. A filodendronok légies, valamint földalatti gyökerekkel is rendelkeznek. A csomópontonkénti légies gyökerek mérete és száma a rögzítésükhöz megfelelő szubsztrát jelenlététől függ. A leveleket, virágokat, illetve gyümölcsöket a szár támogatja, mely vizet és oldott anyagokat szállít a gyökerek között, valamint tápanyagokat tárol és új élő szöveteket termel.

A levelek általában nagyok és impozánsak, gyakran karéjosak vagy mélyen vágottak, valamint többé - kevésbé tollszerűek lehetnek. Továbbá ovális, lándzsás vagy számos más lehetséges alakváltozatban is megjelenhetnek. A levelek felváltva képződnek a száron. A filodendronok különlegessége, hogy nemcsak egyetlen levéltípusuk képződik egyazon növényen. Ehelyett éretlen és felnőtt leveleik vannak, melyek drasztikusan eltérhetnek egymástól.

Előfordulás

A Filodendronok szabadban, mérsékelt éghajlaton és árnyékos helyen termeszthetőek. Nedves, magas szervesanyag-tartalmú talaj kedvező a számukra. Ez a növény eredetileg Dél - Amerikából, az esőerdőből származik. Hazánkba Afrika, illetve Ázsia trópusi és szubtrópusi övezeteiből érkezett. Fényben, valamint közepesen közvetett fényben is jól boldogul. A Filodendron levelei rendkívül dekoratívak, széleskörűen különböző formájúak és színűek. Kiváló légtisztítók.

Paraméterek

A mi mesterséges Filodendronunk 140 cm magas, beleértve a virágcserepet is. Két mesterséges törzsből és 12 mesterséges levélből áll, melyek megkülönböztethetetlenek az élőktől. 20,32 cm átmérőjű alap műanyag virágcserépben szállítjuk. A hordozó mesterséges szubsztrátummal ellátott, melynek felületét mohautánzat borítja.

Elhelyezés

A mesterséges Filodendron fa belső térre rendeltetett. A megfelelő hely megválasztásának és eme növény magasságának köszönhetően a trópusokat közvetlenül az ön szobájába varázsolja. Modern és vidéki belső terekbe egyaránt alkalmas. Fenséges és kihagyhatatlan uralkodónak számít a térben, amely közel áll minden belső stílushoz.

Kombinációk

A mi mesterséges Filodendron fánk gyönyörű növény, mely nem igényel társat. Ellenben, ha más növényekkel akarjuk kombinálni, mindenképpen alkalmazható.

Ajánlott kombinálni az Araceae család különböző változataival, mint amilyen például a Flamingóvirág, az Alokázia vagy a Kála, melyek tökéletesen harmonikus belső teret hoznak létre.

Kézbesítéskor a növényt műanyag cserépben szállítjuk, így könnyedén áthelyezhető bármely általunk ajánlott dekoratív virágcserépbe, melynek különféle változatai önmagukban is megrendelhetőek weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20048
Magasság 140 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Szélesség 65 cm
A betét átmérője 19.5 cm
Szárak / szárak száma 2 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ág hossza 30 cm
Levél szélessége 35 cm
Levél hossza 44 cm
Lapok száma 12 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe fehér
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 55 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!