Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges banánfa 160 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
53 299 Ft
Csak ma
31 899 Ft ÁFA-val
25 117,32 Ft ÁFA nélkül
1 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A banán a banánfélék (Musaceae) családjába tartozó gyógynövénynemzetség. Mind a néhány tíz centiméteres törpefajt, mind a magasabb (16 méteres) gyógynövények képviselőit tartalmazza. A banángyümölcs, a banán kívánatos áru, amelyre a Musa család tagjait termesztették és változatosan nemesítették. A jól ismert lágy és édes banánfajták mellett a főzéshez kapcsolódó keményítőtartalmú banán is létezik. A vadonban a levelek elszakadnak, amit a szél okoz. Nemcsak szépek és lenyűgözőek, hanem használati értékük is van. Tányér vagy csomagolópapír formájában használják őket.

Esemény

A banánt a buddhista szövegek először Kr.e. 600-ban említik. Az első igazi banánkertet 200 körül Kínában írták le. 650 körül az iszlám hódítók importáltak banánt Palesztinába. Az arab vásárlók aztán Afrika nagy részén szétszórták a banánt. 1502-ben a portugál telepesek megépítették az első banánültetvényeket a Karib-térségben és Közép-Amerikában.

Paraméterek

A mesterséges Banánfánk 155 cm magas, a virágcserepet is beleértve. 14 cm magas és 17,5 cm átmérőjű alap műműanyag virágcserépben szállítjuk. Maga a növény körülbelül 141 cm. 3 törzsből áll, és a levelezés körülbelül 35 cm magasságban kezdődik. A törzsek zöld műanyagból készültek. A fán 10 zöld műanyag ág és 10 tökéletesen kidolgozott zöld textillevél található.

Elhelyezkedés

Vigyen egy kis zöldet belső terébe ezzel a mesterséges banánfával, amely élőnek tűnik. A banánfa 155 cm magas, és tökéletes módja annak, hogy felfrissítse otthona vagy irodája belsejét. Tökéletes részletekkel rendelkező növény, amely valódi megjelenést kölcsönöz, és soha nem vall kudarcot. Azoknak készült, akik szeretnének zöldet a háztartásban, de nincs elég idejük a gondozására.

Kombinációk

A banánfa egy egzotikus fa, amelynek nincs szüksége társra, és pasziánszként is megállja a helyét. De ha más növényekkel szeretnénk kombinálni, akkor sokoldalú. Javasoljuk, hogy kombinálja az Araceae család különféle változataival, mint például: Anthurium, Allocasia vagy Kala, amellyel tökéletesen harmonikus belső teret alkot.

Javasoljuk, hogy dekoratív virágcserépbe helyezze, amely megrendelhető e-shopunkban.

Paraméterek

Termékkód 20259
Magasság 160 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 14 cm
A betét átmérője 17.5 cm
Szárak / szárak száma 3 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Lapok száma 10 ks
Lapanyag textíliák
Törzs / szár színe zöld
Ág színe zöld
Levél színe zöld

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!