Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges fügefa 150 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
50 799 Ft
Csak ma
30 399 Ft ÁFA-val
23 936,22 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A fügefa a selyemhernyófélék (Moraceae) családjába tartozó növénynemzetség.

A fügefa nagyon régi termesztett növény. A fügefa lombhullató fa vagy cserje, általában 10 m magas, legfeljebb 15 m. A levelek egyszerű három- vagy ötkaréjosak, 10-30 cm hosszúak. Kemény, fényes sötétzöld elliptikus levelei vannak. Borka világosszürke, később barna-szürke, repedezett. Egyes források szerint egyszikű növény, mások szerint kétszikű növény.

A Figovník nemzetség több mint 800 trópusi és szubtrópusi fás szárú növényfajt tartalmaz. A fügefák másodlagos törzset képeznek a légi gyökerekből. A mi viszonyainkban a trópusi fajokat dísznövényként termesztik.

Esemény

A Közel -Keletről és Nyugat -Ázsiából származik, de ősidők óta termesztik, és mára a világ minden táján dísznövényként és gyümölcsfaként termesztik. Ázsia és Észak -Amerika helyi helyein honosított faj lett. Napjainkban a Földközi -tenger nyugati részétől Északkelet -Indiáig terjedő terület övezetében háziasítjuk. Szlovákiában több évszázada termesztik meleg területeken, szőlőkben vagy különböző védett helyeken.

Paraméterek

A mesterséges fügefa növényünk 150 cm magas, beleértve a virágcserepet is. Ez a mesterséges fügefa különösen érdekes három barna műanyag törzsével és kiváló minőségű, 95 zöld levelével, amelyek életre kelnek. A fügefa nagyon sűrű megjelenésű . 17,78 cm átmérőjű alap virágcserépben rögzítve, moha -utánzatú felületen. Javasoljuk, hogy az alapvető virágcserepbe rögzített fügefát helyezze dekoratívba, hogy csodálatos kiegészítője legyen a belső térnek.

Elhelyezkedés

Mesterséges fügefánkat a belső térre terveztük. Használható nappaliban, étkezőben és előszobában , vagy télikertben . A mesterséges fügefánkkal kiegészítheti otthonát, különösen ott, ahol az élő növények nem virágoznak, vagy ahol nem lehet rendszeresen gondozni az élő növényeket.

Kombinációk

Különösen pasziánszként tűnnek ki, de kínálatunkból más növényekkel is kombinálhatja őket. A fügefa nagyon természetes módon hat magas és alacsony dekoratív virágcserepekben . Az ajánlott dekoratív virágcserepek külön rendelhetők tőlünk. Lehetőség van megfelelő ültetési és hidrogranulátum vagy egyéb töltőanyag megrendelésére is, amelyet kínálatunkban talál.

Paraméterek

Termékkód 20060
Magasság 150 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 10 cm
A betét átmérője 17.9 cm
Szárak / szárak száma 3 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágmagasság 29 cm
Levélmagasság 21 cm
Levél szélessége 14 cm
Lapok száma 95 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 65 cm
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!