Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Fikusz lián 150 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
55 099 Ft
Csak ma
32 999 Ft ÁFA-val
25 983,46 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Ficus Benjamin a Moraceae családhoz tartozó, dísznövényként széles körben termesztett cserje vagy fa. A Csüngőágú Fikusz egy örökzöld dekoratív fa, mely a legnépszerűbb szobanövények egyike. Enyhén lelógó ágai és tojásdad hegyes levelei vannak. A Fikusz sekély gyökerekkel, világos, enyhén szürkés színű sima kéreggel, örökzöld, széles levelekkel rendelkezik. Szabad természetben eléri a 15-20 m magasságot. Világos helyek kedvezőek a számára, de nem ajánlatos közvetlen napfénynek kitenni. A tarkább példányok több fényt igényelnek, melegebb helyek alkalmasak számukra. A Csüngőágú Fikusz tehát mérsékelt páratartalmat, fényt, huzatot és legalább 10 Celsius fokot igényel.

Előfordulás

A Fikusz Ázsiában és Ausztráliában őshonos, különösen Indiában, melyen belül főleg Jabában és Balin. Ezen kívül még Ausztrália, Bhután, Kambodzsa, Kína, Fülöp - szigetek, Laosz, Malajzia, Nepál, Új -Guinea, Thaiföld, Vietnam és a Csendes - óceán északi és déli részén őshonos. Homokos és meszes talajokon fejlődik ki a folyók és patakok mentén; növényi díszként való termesztése világszerte elterjedt. Ez a dísznövény vonzó alakja és a különböző környezeti feltételeknek való ellenálló képessége miatt nagyra értékelt.

Paraméterek

A mi mesterséges Csüngőágú Fikuszunk 150 cm magas, beleértve a virágcserepet is. 20,32 cm átmérőjű alapcserépben szállítjuk, mely mesterséges hordozó felülete dekoratív expandált agyaggal borított. A természetes fa törzsén 1200 természetes zöld levél található, melyek széleiken fehér színűek. A levelek kiváló minőségű műanyagból készültek, azonban megkülönböztethetetlenek az élőktől.

Elhelyezés

A mesterséges Fikusz belső térre rendeltetett, és az egyik legnépszerűbb fa otthonokban. Minden teret felfrissít természetes szépségével, tehát egyaránt alkalmazható nappalikban, étkezőkben, előszobákban és télikertekben is. Pasziánszként tűnnek ki leginkább, de más növényekkel is kombinálhatja őket kínálatunkból.

Kombinációk

Ez a növény önmagában is gyönyörű, de gyakorlatilag minden "örökzöld" mesterséges fával kiválóan kombinálható. Nagyon mutatós más típusú Fikuszok változatainak, valamint a Buzogányvirág, az Alokázia vagy a Legénypálma példányainak társaságában is. Mivel a mi mesterséges Fikuszunk színes levelekkel rendelkezik, célszerű egy egyszínű, illetve lágy mintájú dekoratív virágcserepet választani a számára. Széles választékunkban minden szükséges kelléket megtalál.

Paraméterek

Termékkód 20082
Magasság 150 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 17 cm
A betét átmérője 20.1 cm
Szárak / szárak száma 3 ks
Szár / szár anyaga faipari
Levélmagasság 7.5 cm
Levél szélessége 4.5 cm
Lapok száma 1200 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Ág színe barna
Levél színe zöld, fehér
Törzs / szármagasság 60 cm
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 értékelés