Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges bambuszfa 160 cm

Kedvezmény
9 %
Eredetileg
40 799 Ft
Csak ma
36 999 Ft ÁFA-val
29 133,07 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Az Arundinarieae és Bambuseae törzsek bambuszai fás szárúak, az Olyreae törzsből származó bambuszok nem fás szárúak. Az Arundinarieae törzsből származó bambuszok inkább a mérsékelt övben nőnek, a másik két törzs éppen ellenkezőleg, a trópusi és szubtrópusi övezetben.

A bambuszok évelő fák vagy cserjék, egyes fajok alacsonyak és borítják a talajt, mások magasak és körülbelül 40 vagy 50 m magasra is megnőhetnek. Egyes fajok képesek az ültetési helyről a föld alatt a környezetbe terjedni. Sok faj sűrű növényzet formájában nő. A bambusz vagy évente, vagy egyes fajoknál 12 vagy 120 évente virágzik, és egy régió összes növénye egyszerre virágzik. Virágzás után a növények általában elpusztulnak.

A levelek szárak (ami a Lipnicovité család kivételes jellemzője), nagyjából elliptikusak. Virágcsúcsuk van, 6 porzó seprűbe rendezve. A gyümölcs gabona, csonthéjas gyümölcs vagy bogyó.

A bambusz a leggyorsabban növekvő növények közé tartozik a világon - néha a szár akár napi 1 méteres sebességgel is nő.

Esemény

A bambusz a trópusi , szubtrópusi és ritkábban a mérsékelt égövben fordul elő. Konkrétan az Egyesült Államok délkeleti részén, valamint Közép- és Dél-Amerikában, valamint Szaharától délre fekvő Afrikában szinte egész Afrikában, valamint Ázsiában Indiától (beleértve), Japántól (beleértve) és Délkelet-Kínától ( beleértve) Észak -Ausztráliába (beleértve). A bambusz is jelentős magasságban nő (pl. Dél -Amerikában, 4700 m tengerszint feletti magasságig).

Az első bambuszok a 19. század végén érkeztek Európába, de a jelenleg ismert fajok és fajták nagy részét német, belga és holland termelők csak az 1990 -es évek elején importálták.

Paraméterek

Mesterséges bambuszunk 160 cm magas . Ez a mesterséges fa 17,78 cm átmérőjű alapműanyag edényben található. A mesterséges hordozót moha töltelék borítja. Természetes bambusz törzs, amelynek száma 6 darab, úgy néz ki és úgy néz ki, mint egy élő, valamint hosszúkás, természetes zöld bambuszlevelek, amelyek minőségi műanyagból készülnek és számuk 348 darab.

Elhelyezkedés

A kínálatunkban szereplő bambusz a belső térre lett tervezve, ideális kiegészítője otthonának , irodájának vagy mentőautójának - egyszóval mindenhol, ahol nincs elegendő fény egy élő növény számára. Tökéletesen kiemelkedhet szabadon álló növényként, mivel jellegzetes színeit tekintve jellegzetes darab a belső terekben. Valóban kihagyhatatlan, és garantáltan felkelti a figyelmet, függetlenül attól, hogy hol helyezi el.

Kombinációk

Bamboo mesterséges fa könnyen és szépen kombinálható bármilyen mesterséges fikusz vagy Krotonovcom a mi a termékek széles skáláját, amely megtalálható a honlapunkon. Difenbachie , de virágzó fák társaságában is remekelhet. Ez a mesterséges bambusz valóban sokoldalú társ, mivel nagyon elegáns és kellemes kialakítású. Gyönyörűen illeszkedik egy fa, beton vagy műanyag virágcserépbe. Mind az alacsony virágcserep, mind a magas változat megvágja őt. A választás rajtad múlik. Weboldalunkon gyönyörű virágcserepek széles választékát is megtalálhatja.

Paraméterek

Termékkód 20064
Magasság 160 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 15 cm
A betét átmérője 17.2 cm
Szárak / szárak száma 6 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 11 cm
Levél szélessége 2 cm
Lapok száma 348 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Levél színe zöld
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!