Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Dracena műfa 135 cm

Kedvezmény
10 %
Eredetileg
42 099 Ft
Csak ma
37 799 Ft ÁFA-val
29 762,99 Ft ÁFA nélkül
28 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 1., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 4., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Dracén család több mint 100 tagot számlál. Míg sok fajtát szobanövényként termesztenek, sok fajta túléli a szabadban. Közülük több nagy fává fejlődik, míg egyesek, mint például az ún Lucky Bamboo, aprók maradnak. A két legnépszerűbb faj a Dracaena fragrans (Dracena illatos) és a Dracaena marginata (Dracena bélelt).

A Dracena szintén az igénytelen szobanövények csoportjába tartozik. Amíg a növény fiatal, levelei közvetlenül a talajból nőnek. Az évek során az alsó levelek lehullanak, és a növény növekedésével karcsú törzset alkot, amelyet kör alakú hegekkel bélelnek a lehullott leveleken. A tetejét 30-40 cm hosszú, keskeny lándzsás, sötétzöld levelek sűrű rozettája alkotja. Egyes fajtáknak hangsúlyosabb háromszínű csíkos mintája van, krémzöld központtal. A növény sokáig tart, és elvisel némi elhanyagolást. Lassan növekszik, és nem bánja a körülmények jelentős változásait, például az ingadozást vagy az alacsony páratartalmat.

Esemény

A dracena Madagaszkáron és más Indiai-óceáni szigeteken őshonos, népszerű szobanövény. A növény nevének eredete az ógörög drakaina vagy "szitakötő" szóból származik, köszönhetően a Dracena szárában lévő vörös gumiszerű gyantának, amelyet a sárkány véréhez hasonlítottak. Évszázadokkal ezelőtt ezt a gyantát fogkrémként, festékként és gyógyszerként használták. Ma is használják lakkként és világos nyomtatásban. Dracena India és Pleomele énekeként is ismert.

Paraméterek

A mesterséges Dracena fánk 135 cm magas, műanyag virágtartóval együtt. 24 gyönyörű zöld levelének köszönhetően, melyek kiváló minőségű műanyagból készültek, nagyon valósághű benyomást kelt. A törzs érdekes világosbarna alakú, jól látható barázdákkal. Gyártásához műanyagot használtak. A Dracena műfa mesterséges fekete talpú virágcserépben érkezik. A virágcserép magassága 17 cm, átmérője 19,7 cm.

Elhelyezkedés

Ez a Dracena fa bármilyen belső teret díszít. Olyan helyekre is elhelyezheti, ahol az élő növények nem maradnának fenn. A Dracena alkalmas hálószobákba, nappalikba, szállodai előszobákba, de sötét területekre vagy úszómedencék és fürdőszobák nedves környezetére is. Nem kell öntözni vagy átültetni a mesterséges Dracenánkat, és soha nem fog megnőni, így a hely, ahol szeretné, soha nem lesz primitív.

Kombináció

A szoliter növényt kiegészítheti kisebb és kompaktabb növekedésű növényekkel, pl. Páfrány, Szörny vagy Shefler. Ha valami virágzót keres, akkor a piros Anthuriumot vagy a fehér lapátot ajánljuk. Ahhoz, hogy a hálószobában a pihenés teljes értékű legyen, meghozza a szükséges harmóniát és megtisztítja az elmét a stressztől, nem kell megfeledkezni a megfelelő növényzetről, ennek a helynek a kiegészítésére pedig ideális a mesterséges Dracenánk. Az összes említett növényt megtalálja e-shopunkban.

Paraméterek

Termékkód 20261
Magasság 135 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 17 cm
A betét átmérője 19.7 cm
Helyezzen be anyagot műanyag
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe világos barna
Levél színe zöld
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!