Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges bambusz 150 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
45 299 Ft
Csak ma
27 099 Ft ÁFA-val
21 337,80 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A bambuszok évelő fák vagy cserjék, egyes fajok alacsonyak és borítják a talajt, mások magasak és körülbelül 40 vagy 50 m magasra is megnőhetnek. Egyes fajok képesek az ültetési helyről a föld alá terjedni a környezetbe. Sok faj sűrű növényzet formájában nő. A bambusz vagy évente, vagy egyes fajoknál 12 vagy 120 évente virágzik, és egy régió összes növénye egyszerre virágzik. Virágzás után a növények általában elpusztulnak. A levelek szárak, szélesen elliptikusak. Virágos tüskéik vannak, 6 porzó seprűbe rendezve. A gyümölcs gabona, csonthéjas gyümölcs vagy bogyó. A bambusz a leggyorsabban növekvő növények közé tartozik a világon - néha a szár akár napi 1 méteres sebességgel is nő.

Esemény

A bambusz a trópusi, szubtrópusi és ritkábban a mérsékelt égövben fordul elő. Konkrétan az Egyesült Államok délkeleti részén, valamint Közép- és Dél -Amerikában, valamint a Szaharától délre fekvő Afrikában szinte egész Afrikában, Ázsiában pedig Indiától, Japántól és Délkelet -Kínától Észak -Ausztráliáig fordulnak elő. A bambusz is jelentős magasságban nő. Az első bambuszok a 19. század végén érkeztek Európába, de a jelenleg ismert fajok és fajták nagy részét német, belga és holland termelők csak az 1990 -es évek elején importálták.

Paraméterek

Mesterséges bambusznövényünk 150 cm magas, beleértve a virágcserepet is. Ez a mesterséges bambusz három világosbarna fatörzsével és kiváló minőségű 298 természetes zöld hosszúkás levelével vonzza a tapintást. A Bambusz nagyon sűrű megjelenésű. 20,32 cm átmérőjű alap virágcserépben rögzítve szállítják, a mesterséges hordozó mohával borított felületén. A bambusz alapvető virágcserépben kapható, és könnyen elhelyezhető dekorációban, hogy csodálatos kiegészítője legyen a belső térnek. Kínálatunkban dekoratív virágcserepek nagy választékát is megtalálja.

Elhelyezkedés

Számos oka van annak, hogy miért érdemes a Bambuszt választani a belső berendezések során. Mivel a Bambusz valódi fából készült, nagy tartósság és keménység jellemzi. Bambuszunkat a belső térre tervezték, ez a növény élő változatának megfelelő helyettesítője. Ha nincs elég ideje az élő bambusz gondozására, akkor ennek a növénynek a másolata a megfelelő választás. A bambuszok egzotikát visznek egy lakásba vagy házba , ők a legjobb választás az ázsiai stílusban épített belső térhez. Ezenkívül a nyílt tér tisztességes felosztását szolgálják, kitölthetik a problémás sarkokat, vagy szokatlan "sövény" kerítést hozhatnak létre.

Kombinációk

A bambusz is vonzó különféle növények és fás szárú növények társaságában, különösen azok, amelyek Ázsiából származnak.

A Bamboo előnye az is, hogy szépen összeilleszthető különböző anyagokkal és stílusokkal, pontosan az elképzelései szerint. Az egész növény díszítéséhez azt javasoljuk, hogy helyezze a bambuszt egy szép virágcserépbe, amely illeszkedik a belső térhez. Ezek nagy választékát megtalálhatja weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20066
Magasság 150 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
A betét átmérője 17.2 cm
Szárak / szárak száma 7 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 13 cm
Levél szélessége 2 cm
Lapok száma 298 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Levél színe zöld
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!